Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ, Βασίλης Κουτσιανικούλης, εμφανίστηκε σχετικά ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας, στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο, παραδέχτηκε πως η ομάδα του έπαιξε για δύο αποτελέσματα, ενώ χαρακτήρισε τελικό το παιχνίδι που ακολουθεί. Επίσης, ζήτησε την βοήθεια του κόσμου στο ματς με την Ξάνθη, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας για τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα παιχνίδια της Κυριακής. Στο παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη έχει στρέψει την προσοχή της η ΑΕΛ, κάτι που τόνισε και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης μιλώντας στο Match Review του gazzetta.
Αναλυτικά ο Βασίλης Κουτσιανικούλης
Η ΑΕΛ ήθελε πολύ το παιχνίδι με τον Ατρόμητο αλλά στο γήπεδο δε φάνηκε αυτό... Τι έφταιξε;
«Η αλήθεια είναι ό,τι χρειαζόμασταν βαθμό ή βαθμούς. Εφόσον δεν δεχτήκαμε τεράστια πίεση από τον Ατρόμητο, η αλήθεια είναι ό,τι βολευτήκαμε και εμείς με τον βαθμό. Αλλάξανε λίγο τα πράγματα όταν μάθαμε πως ο Λεβαδειακός κέρδιζε τον Ολυμπιακό, όπου αγχωθήκαμε γιατί θέλαμε μόνο το τρίποντο. Εφόσον ήρθε 1-1 το παιχνίδι αυτό, μας βόλεψε και η ισοπαλία και πλέον κοιτάμε την Ξάνθη».

Παρ' όλα αυτά έχετε ακόμα δύο δύσκολα παιχνίδια τα οποία τα χρειάζεστε...
«Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά πλέον είναι στο χέρι μας η παραμονή. Έχουμε έναν πραγματικό τελικό στην έδρα μας κόντρα στην Ξάνθη. Πρέπει να πάρουμε εκεί τη νίκη και κατά πάσα πιθανότατα θα τελειώσει εκεί η υπόθεση παραμονής».

Θες να πεις κάτι στον κόσμο ενόψει Ξάνθης;
«Ζητάμε από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο με την Ξάνθη. Όλη η χρονιά είναι σε αυτό το παιχνίδι και σίγουρα με την βοήθειά του θα έρθει και ο πολυπόθητη νίκη».

Θεωρείς πως η ΑΕΛ άρχισε την χρονιά με άλλος στόχους και την τελειώνει με διαφορετικούς;
«Η χρονιά ξεκίνησε με στόχο την παραμονή γιατί η ομάδα ανέβηκε φέτος στη Σούπερ Λιγκ. Από εκεί και πέρα αν παίρνεις κάποια παιχνίδια και πηγαίνει καλά το πρωτάθλημα κοιτάς και το κάτι παραπάνω. Από εκεί και πέρα στόχος μας ήταν η παραμονή, πλέον παλεύουμε γι' αυτό και θα μείνουμε σε αυτό!»

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε πάλι την Κυριακή κάποιες δηλώσεις για τις υπόλοιπες ομάδες και πως παίζουν τις τελευταίες αγωνιστικές... Εσείς ασχολείστε καθόλου με αυτά; Σας επηρεάζουν καθόλου;
«Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με το τι γίνεται, αλλά με το τι περνάει από τα πόδια μας. Σημαντικό είναι η ομάδα να παίρνει τα αποτελέσματα που χρειάζεται. Εφόσον παίρνει τα παιχνίδια αυτά, δεν χρειάζεται να κοιτάει τους υπόλοιπους, ας κάνουν ό,τι θέλουν. Πήγαν λίγο περίεργα τα πράγματα την Κυριακή, αλλά δόξα το Θεό μέχρι της στιγμής πήγαν καλά για εμάς».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top