Δείτε αναλυτικά τι είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς. για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, που έγινε στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League.
Αναλυτικά ο Βλάνταν Ίβιτς
«Ήταν ένα παιχνίδι που δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Δίκαια κερδίσαμε όμως. Είμαστε η ομάδα που από τις 4-5 φάσεις έβαλε δυο γκολ, ενώ δεν απειληθήκαμε εκτός μια φάσης στο δεύτερο μέρος. Ωστόσο η σημερινή εικόνα δεν με ικανοποιεί  γιατί γνωρίζω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Σίγουρα όσο πλησιάζουμε στο τέλος, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να πάρουμε βαθμούς, να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να μείνουμε χωρίς τραυματισμούς. Να μην έχουν προβλήματα οι παίκτες, εκτός όταν δεν παίζουν λόγω των καρτών. Ήταν ένα παιχνίδι που κρατάμε τη νίκη, τους τρεις βαθμούς και έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα».

Για τον Ενρικε: 
«Είναι ένας παίκτης που ακόμα ψάχνεται, προσπαθεί να δείξει κάτι παραπάνω. Προσπαθώ να τον συμβουλέψω για αυτό. Στο αμυντικό κομμάτι στο δεύτερο μέρος, δεν ήταν αυτός περιμένα. Υπήρχε πρόβλημα στην πλευρά του, και ήθελα να δοκιμάσω έναν άλλο παίκτη».

Για τον Μπρκιτς και τον Κίτσιου και αν θα το ξαναδεί ο κόσμος ή έτυχε: 
«Ο Μπρκιτς δεν έπαιξε πολλά ματς φέτος, θέλω να του δώσω την ευκαιρία να πάρει μερικά παιχνίδια και αυτό δεν σημαίνει πως δεν είμαι ικανοποιημένος με τον Γλύκο. Ο Γλύκος είναι ο τερματοφύλακας ο οποίος έχει το 85% των παιχνιδιών και είναι ο παίκτης που είμαι ευχαριστημένος. Ο Μπρκιτς είναι παίκτης τον υπολογίζω, τώρα αν θα πάρει ευκαιρία στο επόμενο ματς θα το δούμε. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση του και συνεχίζουμε. Ο Κίτσιου είναι ο παίκτης ο οποίος έχει ως φυσιολογική θέση, δεξί μπακ. Πολλές φορές τον έχω χρησιμοποιήσει και από την αντίθετη πλευρά, όταν έχουμε ανάγκη βέβαια. Είναι ένας παίκτης όμως που μπορεί να παίζει και στον χώρο του κέντρου. Τώρα εξαρτάται από το παιχνίδι και από τον αντίπαλο. Πολλές φορές μπορεί να τον χρησιμοποιώ και εκεί».

Για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην διακοπή και αν είχε ως στόχο η ομάδα να φορμαστεί σε λίγες μέρες όπου αρχίζουν τα παιχνίδια του Κυπέλλου:
«Εμείς έχουμε δυο στόχους και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Δουλέψαμε αυτές τις δυο εβδομάδες, βέβαια έλειπαν αρκετοί παίκτες. Δεν είναι ότι προσπαθούμε μόνο για το Κύπελλο, έχουμε άλλα δυο πριν από αυτό για το πρωτάθλημα. Έχουμε υψηλούς στόχους όπως και στο Κύπελλο και κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Έχουμε δυο σημαντικά παιχνίδια τώρα για το πρωτάθλημα και όταν έρθει ο αγώνας του Κυπέλλου, τότε θα μιλήσουμε».

Για το αν έχουν λήξει για τον ίδιο κάποια περιστατικά με παίκτες που υπέπεσαν σε παραπτώματα εκτός γηπέδου: 
«Κοιτάξτε… Όσον αφορά αυτό που έχει συμβεί την προηγούμενη εβδομάδα, δεν δίνω καμιά σημασία. Τι θα κάνουν, πως θα ασχοληθούν… Γι’αυτό υπάρχει η ομάδα και η ομάδα είναι υπεύθυνη για περισσότερα πράγματα όσον αφορά την πειθαρχία. Όσον αφορά την πειθαρχία στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώροι, οι ευθύνες είναι δικές μου. Όταν με ρωτάτε για τον Ουάρντα, είναι ένας παίκτης ο οποίος όπως μου φαίνεται εμένα δεν έχει προσαρμοστεί, είναι ένας παίκτης ο οποίος ήρθε από μια ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Εγώ ζήτησα να έρθει αλλά αυτό που έχει κάνει, δεν έχει καμιά σχέση με την λογική. Να του δίνουν μια μέρα παραπάνω και να αργεί για δεύτερη και τρίτη μέρα, σίγουρα αυτό είναι κάτι που προβληματίζει εμένα, όπως και την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται να τον επιστρέψουμε, να τον βάλουμε μέσα, να καταλάβει ο ίδιος πως ήρθε σε μια ομάδα που έχει μεγάλες απαιτήσεις και πρέπει ο ίδιος να προσαρμοστεί στα δεδομένα του ΠΑΟΚ».

Για Ουάρντα: 
«Δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα. Εγώ ζήτησα να έρθει στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό που έλανε δεν έχει σχέση με τη λογική. Προβληματίζει και εμένα και την ομάδα. Πρέπει να του δώσουμε να καταλάβει ότι ήρθε σε μια μεγάλη ομάδα και να προσαρμοστεί στα δεδομένα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top