Ανακοίνωση Διοικούσας Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου ΑΕΛ - Αρ.Πρ.1
Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης με τον οποιονδήποτε ή Διοικούσα Επιτροπή της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, με την παρούσα ανακοίνωση αναφέρετε αποκλειστικά στον συντάκτη της ανακοίνωσης του τμήματος Γυναικείου Ποδοσφαίρου Α.Σ. ΠΑΟΚ της από 27/4/17 και όχι σε αυτόν που εκπροσωπεί και επιθυμεί να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα, αν και αδυνατούμε να καταλάβουμε πως τα γραφόμενα του Δελτίου Τύπου της ομάδας στις 25/4/17 δεν έγιναν κατανοητά.
Στο Δ.Τ. της από 25/4/17:
- δεν γίνεται καμία αναφορά για κακή διαιτησία, παρά μόνο για αδιαφορία των διαιτητών γενικότερα που ορίζονται στους αγώνες των Γυναικείων πρωταθλημάτων, κάτι το οποίο συνομολογείται άλλωστε από την πλειοψηφία των Γυναικείων ομάδων. Εάν θεωρείτε ότι αυτό δεν ισχύει..... δικαίωμά σας.
- δεν αναφέρεται πουθενά ότι ο διαιτητής ήταν υπαίτιος για την ήττα της ομάδος μας, για την οποία παραδεχτήκαμε και την αγωνιστική ανωτερότητά της ομάδας του ΠΑΟΚ. Εάν αυτό πιστεύετε ότι έφταιξε για την ήττα της ΑΕΛ..... δικαίωμά σας.
- δεν επιρρίπτονται πουθενά ευθύνες στις παίκτριες του ΠΑΟΚ για αντιαθλητικό παιχνίδι και ειδικά στην τερματοφύλακα του (για αυτό άλλωστε δεν αναφέραμε και το όνομά της και επίσης τονίσαμε την λέξη «άθελα») ως υπαίτια για τον τραυματισμό της Ζντράβκοβιτς. Εάν αυτό πιστεύετε ότι έκαναν οι παίκτριες σας...... δικαίωμά σας.
- ο τρόπος παιχνιδιού της κάθε ομάδας είναι απόφαση του εκάστοτε προπονητή της. Εμείς δεν κάνουμε παρεμβάσεις σε αυτό, ούτε στην ομάδα μας και φυσικά ούτε και στον αντίπαλο.
Εάν εσείς δεν το ενστερνίζεστε αυτό..... δικαίωμά σας.
- τέλος όσο αναφορά τα περί αμφισβήτησης της αξίας τους και της επιλογής τους στα εθνικά κλιμάκια αλλά και του ήθους και της συμπεριφοράς των αθλητριών του ΠΑΟΚ, απλά δεν απαντάμε διότι εμείς δεν θέλουμε να τις υποβαθμίσουμε και να τις προσβάλουμε όπως κάνετε εσείς με την ανεξήγητη ανακοίνωσή σας. Αντιθέτως στο Δ.Τ. της από 25/4/17 τις χαρακτηρίζουμε έμπειρες ικανότατες και με υψηλή αντιληπτική ικανότητα.
Εάν εσείς δεν το πιστεύετε αυτό για τις παίκτριες σας.... δικαίωμά σας.
Παρακαλούμε πολύ την επόμενη φορά να ήσαστε πιο προσεκτικός με το ποιος διαβάζει τα δημοσιεύματα που αφορούν την ομάδα μας, ποιος τα ερμηνεύει, πως τα ερμηνεύει και κυρίως να ήσαστε πιο προσεκτικός με τις ανακοινώσεις σας, διότι με τέτοιου είδους ανακοινώσεις μόνο το Σωματείο που εκπροσωπείτε προσβάλλετε και υποβαθμίζετε ενώ ταυτόχρονα δημιουργείτε πρόβλημα και στις μέχρι τώρα πολύ καλές σχέσεις των δύο τμημάτων.
Θεωρούμε ότι όλο αυτό ήταν απλά μία κακή στιγμή του συντάκτη της ανακοίνωσης ο οποίος απλά δεν διάβασε και δεν κατανόησε καλά το Δ.Τ. της ομάδος μας και εφόσον δεν δοθεί συνέχεια θεωρούμε και το γεγονός λήξαν.
Υ.Γ.1 Το νούμερο ένα στον τίτλο της ανακοίνωσης είναι κυριολεκτικό διότι είναι η 1η στην ιστορία του τμήματος. Και ο πιο αδαής ξέρει να ξεχωρίζει την ανακοίνωση από το Δελτίο Τύπου και τι ακριβώς σημαίνει το καθένα.
Υ.Γ.2 Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο περί υπερβολικού δυναμισμού. Είναι χαρακτηριστικό του Σωματείου μας να αγωνίζεται σε όλους τους αγώνες (επίσημους, φιλικούς, με ή χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρων) με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σεβόμενο την ιστορία του και την ιδέα που εκπροσωπεί. Δεν χρειαζόταν όμως διότι εμείς αυτό θεωρούμε αυτονόητο.
Υ.Γ.3 Και πάλι συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για την υποφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Η Δ.Ε.Γ.Π. της ΑΕΛ
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top