Θέση στα λεγόμενα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, πήρε η Κέρκυρα θέτοντας κάποια ερωτήματα σχετικά με τον ισχυρό άνδρα των «βυσσινί» και τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με οποιονδήποτε τρόπο μαζί του μελλοντικά.
Η ανακοίνωση της Κέρκυρας:
«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα εκτιμώντας ότι η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός, απαντώντας στα παραληρήματα και τις φαντασιώσεις του γνωστού «Αλέκου», θυμίζει σε κάθε νοήμονα ενδιαφερόμενο τα εξής:
1. Γιατί μετά από κάθε αγώνα στο AELFC Arena οι παράγοντες της φιλοξενούμενης ομάδας καταγγέλουν τη συμπεριφορά του και τα όσα απαράδεκτα συμβαίνουν στο γήπεδο αυτό; (βλ .π.χ ανακοινώσεις Πλατανιά, Παναιτωλικού κ.ο.κ).
2. Γιατί η ΑΕΛ δεν περιλαμβάνεται στο κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ;
3. Με ποια στοιχεία και για ποιο λόγο καταφέρεται σχεδόν κάθε εβδομάδα εναντίον ομάδων, παραγόντων, ποδοσφαιριστών, προπονητών; (βλ. τελευταία ανακοίνωση που στρέφεται κατά του ΑΟΚ, της Βέροιας, του Ηρακλή, του Λεβαδειακού, του ΠΑΣ Γιάννινα, του Αστέρα Τρίπολης, του Πλατανιά κ.ο.κ). Ποια «καταγγελία» του αποδείχτηκε αληθινή έστω μια φορά;
4. Γιατί η Ερασιτεχνική ΑΕΛ και η πλειοψηφία των φιλάθλων της Λάρισας έχει στραφεί εναντίον του και μάλιστα το σωματείο και δικαστικά;
5. Ποιος άλλος αυτοαποκαλούμενος υγιής παράγων του ποδοσφαίρου έφτασε στο σημείο να εμπλακεί σε καυγά με τον τερματοφύλακα της ομάδας του μετά τη λήξη ενός αγώνα στην έξοδο των αποδυτηρίων;
6. Ποιος τέλος πάντων μπορεί να λάβει σοβαρά τις συνεχείς παλλινωδίες, ανοησίες, ύβρεις, αντεγκλήσεις του συγκεκριμένου ατόμου που έχει περάσει ως παράγων από τις μισές ομάδας της Ελλάδας και πουθενά δεν στέριωσε (θυμίζουμε εντελώς ενδεικτικά Ηρακλής, ΑΕΚ, Παναχαϊκή, ΠΑΣ Γιάννινα); Αραγε γιατί πουθενά δεν μπορεί να σταθεί; Η ομάδα μας δεν πρόκειται ποτέ στο μέλλον να ασχοληθεί με οποιονδήποτε τρόπο μαζί του ούτε βέβαια να κατέλθει στο «ύψος του».
Οι αρμόδιες αθλητικές και δικαστικές αρχές έχουν το λόγο. Δεσμευόμαστε ότι θα ζητήσουμε να δημοσιευτούν πρωτοσέλιδα όλες οι αποφάσεις που έχουν εκδοθεί ή θα εκδοθούν για να γνωρίσει το πανελλήνιο τη σοβαρότητα των όσων κατά καιρούς «καταγγέλει» ή στο παρελθόν έχει «καταγγείλει» ο συγκεκριμένος «εξυγιαντής – παράγοντας»"..
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top