Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Γεννάδιος Ξενοδόχοβ, μίλησε μεταξύ άλλων στο συνδρομητικό κανάλι, για την ήττα της ΑΕΛ από τον ΠΑΟΚ, αλλά αναφέρθηκε ακόμα στην εκτός έδρας νίκη του Ηρακλή επί της Κέρκυρας, με 0-3, που δεν την άφησε ασχολίαστη, σχολιάζοντας την χαμογελώντας...
Αναλυτικά ο Γεννάδιος Ξενοδόχοβ: 
«Από την αρχή της εβδομάδας ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε το ΠΑΟΚ, μια πολύ καλή ομάδα. Ξέραμε ότι το έργο μας είναι δύσκολο, ήρθαμε εδώ, δεχτήκαμε ένα γκολ στο πρώτο, ένα στο δεύτερο, που θα μπορούσαμε να το αποφύγουμε και αν ήμασταν λίγο ποιο έξυπνοι, θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε σε 1-1.»

Ήταν θέμα ρυθμού ήταν η διακοπή που επηρέασε, ήταν η αλλαγή του προπονητή, τι από όλα αυτά:
«Δεν πιστεύω παίζει σημασία η αλλαγή του προπονητή. Εμείς είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές μπαίνουμε στο γήπεδο, ξεχνάμε τι έγινε χθες και κάνουμε αυτό που πρέπει, με τον τωρινό προπονητή και τις συνθήκες που υπάρχουν αυτήν την στιγμή.»

Μετά από την ήττα από τον ΠΑΟΚ, η πίεση παραμένει στη βαθμολογία έτσι δεν είναι:
«Όπως είδατε και εσείς κέρδισε και ο Ηρακλής, 0-3 μέσα στην Κέρκυρα. Θα κάνουμε και εμείς το τέσσερα στα τέσσερα και θα μείνουμε στην κατηγορία.»

Το μυαλό σας είναι πλέον στο επόμενο ματς που είναι μάχη πραγματική:
«Κοιτάξτε το τέσσερα στα τέσσερα δεν είναι εύκολο, αλλά όπως βλέπετε μάλλον είναι εύκολο. Τέλος πάντων εμείς κοιτάμε τη δικιά μας ομάδα και θα δούμε στο τέλος τι θα καταφέρουμε.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top