Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ, Σάκης Τσιώλης, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για το κεφάλαιο ΑΕΛ και απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα, με τον Αλέξη Κούγια στην προεδρία.
Αναλυτικά ο Σάκης Τσιώλης:
«Η ΑΕΛ πρέπει να αλλάξει σελίδα και να κοιτάξει μπροστά. Αυτή η χρονιά ενδεχομένως να ήταν και μεταβατική για την ΑΕΛ. Πρέπει να δει ποιους παίκτες θα κρατήσει για την επόμενη σεζόν και να είναι πιο βελτιωμένη και πιο δυνατή. Είναι μια ομάδα με βαριά ιστορία και βαριά φανέλα και θα πρέπει να ξαναπάρει την θέση της στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Θα επιστρέψει ο Σάκης Τσιώλης κάποια στιγμή στην ΑΕΛ;
«Ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις τέτοιο ενδεχόμενο».

Με Κούγια στην προεδρία;
«Νομίζω ότι αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει. Φτάνει αυτή η συνεργασία. Είναι αλήθεια ότι στην προσπάθεια που κάναμε τόσο καιρό με τα παιδιά, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα. Έφυγα με τις καλύτερες προϋποθέσεις, με ευχαρίστησε και με συγκίνησε».

Οι προσωπικοί λόγοι που αποχωρήσατε ποιοι ήταν;
«Όταν αποχωρείς από μια ομάδα υπάρχουν κάποιοι λόγοι, απλά τους κράτησα για μένα, μπορεί να είναι και διαφορετική ψυχολογία. Πριν να φύγω πάντως είχαμε εξασφαλίσει ένα μεγάλο αβαντάζ. Τρεις αγώνες αβαντάζ από Λιβαδειά και Βέροια, με πέντε παιχνίδια να απομένουν. Ήταν μια πολύ καλή χρονική στιγμή για να φύγω».
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top