Δείτε ποιος ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής (MVP), από τους αθλητικούς συντάκτες που κάλυψαν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Ισπανός χαφ του ΠΑΟΚ, Χοσέ Κάνιας, που μάλιστα σημείωσε το πρώτο τέρμα με την φανέλα του ΠΑΟΚ, στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ, ανακηρύχθηκε MVP του αγώνα.

Αναλυτικά ο  Χοσέ Κάνιας:
Για το γκολ που πέτυχε: 
«Αισθάνομαι πολύ όμορφα και για το πρώτο γκολ που πέτυχα, αλλά και για το γεγονός ότι βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τους 3 βαθμούς. Το αφιερώνω στην οικογένεια μου, τον κόσμο που με στηρίζει, αλλά και στους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν».

Για την εικόνα του ματς: 
«Ξεκινήσαμε καλά στο 1ο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες, δεν απειληθήκαμε και μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ. Στο 2ο ημίχρονο το λάθος μας ήταν ότι δεν προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το χώρο του κέντρου, η αντίπαλη ομάδα ήθελε βαθμό και ήταν λογικό να πιέσει. Ωστόσο, αντιδράσαμε και εμείς, πιέσαμε, κάναμε ευκαιρίες και το 2-0 με αποτέλεσμα να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Μπορεί να σκοράραμε εγώ και ο Κίτσιου σήμερα, αλλά στα προηγούμενα παιχνίδια σκοράρουν οι επιθετικοί μας. Το σημαντικό είναι η νίκη, οι 3 βαθμοί και να πάρουμε την υψηλότερη θέση για να πετύχουμε ότι καλύτερο».

Για τη θέση στην οποία αγωνίζεται: 
«Κάνουμε ότι μας πει ο προπονητής μας. Αισθάνομαι καλά στη θέση που παίζω, αλλά αν μου πει ο προπονητής να παίξω πιο μπροστά και να βάλω 15 γκολ θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Ο καθένας μας κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει την ομάδα. Όλοι μας έχουμε βρει τον ρόλο μας στην ομάδα».

Κλείνοντας ανέφερε: 
«Θεωρώ ότι έχουμε δείξει πώς είμαστε μια ομάδα που μπορούμε να αντιδράσουμε όταν είμαστε υπό πίεση. Μια ομάδα με χαρακτήρα. Θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και ξέρουμε τι πρόκειται να ακολουθήσει»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top