Ο προπονητής της ΑΕΛ Καναδά ανακοίνωσε τους διαθέσιμους παίκτες για τον αγώνα της Τρίτης (23/05) με αντίπαλο τους Γερμανούς που θα διεξαχθεί στο Cove Road, στις 20:30. Ο καιρός αναμένεται αίθριος με θερμοκρασία 10-21 βαθμούς και 30% πιθανότητα βροχής.
Τερματοφύλακας ο Δαβάκος, στην άμυνα Μιχαλόπουλος, Πατσέκο, Μούσα και Χάβαρης, στη μεσαία γραμμή Νας, Μάρλοου, Σιμόες, Ζιρτιλίδης (αναπληρωματικοί Τζ. Ολιβέιρα, Βεργυρής, Παρκ), και στην επίθεση Νικολακάκος, Άντριου με αναπληρωματικό τον Κάρλισιτς.

Ο Μίλτον Γουγουλιάς σχολίασε:
«Αντιμετωπίζουμε τη Γερμανική ομάδα της τρίτης κατηγορίας. Σύμφωνα με τους κανόνες της λίγκας αυτοί έχουν το δικαίωμα να παίξουν με ολόκληρο το δυναμολόγιο της πρώτης κατηγορίας και αυτό είναι που περιμένουμε. Αυτό δεν με πειράζει, εφόσον οι παίκτες μου εκτελέσουν το αγωνιστικό μας σχέδιο. Μπορώ να εγγυηθώ την επιτυχία (χωρίς πρόθεση έλλειψης σεβασμού προς τους Γερμανούς) αν παραμείνουμε στο αγωνιστικό μας σχέδιο.
Ανυπομονώ να δω τους Νας και Δαβάκο ξανά στην αρχική ενδεκάδα μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις τους. Περιμένω σπουδαία πράγματα από αυτή την ενδεκάδα το βράδυ της Τρίτης.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top