Τη φιλοσοφία του για τη λειτουργία της ΑΕΛ και για το πως θα πρέπει να πορευθεί με συλλογική ευθύνη προς τη δημιουργία και την επιτυχία, περιγράφει με την παρακάτω προσωπική του δήλωση ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης.
Αναλυτικά η δήλωση Ηλία Φυντάνη
" Η ΑΕΛ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ. ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ  ΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ. ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ.
  ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ .ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙ ΣΩΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΚΑΙ ΤΌΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΥΤΟΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΚΛΠ. ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ. ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΒΓΑΙΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΝΩ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ. ΘΕΛΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΑΤΙ ΜΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ  ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΝΙΚΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΛ.
  ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ . ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟΜΑΣ. ΜΕ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ , ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΣΩΣΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟΚΑΙ ΣΚΟΠΟ.
    ΕΠΙΣΗΣ,  ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Η ΟΡΕΞΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΣΩΣΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ".
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top