Ανανέωση κατά το ήμισυ αποφάσισε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο καθώς φεύγουν με λύση συνεργασίας οι μισοί παίκτες της ομάδας, σύμφωνα με τον σχεδιασμό που υπάρχει σε συνεργασία με τον τεχνικό Αντρέ Πάους αλλά θα έρθουν οκτώ νέοι παίκτες. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ελευθερία, φέτος στον σχεδιασμό της ομάδας αποφασίστηκε να υπάρχουν λιγότεροι ποδοσφαιριστές με πιο υψηλές αμοιβές σε αντίθεση με την περσινή περίοδο που υπήρχαν πιο χαμηλόμισθοι.
Οι παίκτες που αποφασίστηκε να μην είναι στον σχεδιασμό είναι οι: Κουτογλίδης, Ξενοδόχοφ, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Τικίτο, Σουλιώτης, Μασαλέσα, Ικάουνιεκς, Βαρέλα, Αβραάμ, Γκουλουζάντε, Ευμορφίδης, Τσάκο, Ρέγες και Μακρής. Από αυτούς υπήρχε μια σκέψη να παραμείνει ο Μασαλέσα αλλά μέτρησαν πολλές παράμετροι για την τελική απόφαση.

Στην ομάδα σίγουροι θεωρούνται οι: Θεοδωρόπουλος, Κόντορ(πιστεύει πολύ σ’ αυτόν ο Πάους λόγω ηλικίας), Γκόλιας, Ναβάρο, Ρέντζας, Μασούρας, Λαμπρόπουλος, Αναστασόπουλος, Κουτσιανικούλης(μετά από δύο χρόνια για πρώτη φορά θα κάνει προετοιμασία), Καρατάσιος(από τους πιο εξελίξιμους νεαρούς), Ντέλετιτς(παίκτης επένδυση), Αγκάνοβιτς(θεωρήθηκε η καλύτερη μεταγραφή του Ιανουαρίου αν και αποκτήθηκε την τελευταία στιγμή), Φατιόν, Γκαγιέχο(λόγω του νεαρού της ηλικίας του), Χοτζάλι(αν και θα δοθεί δανεικός), Ναζλίδης, Καπός, Ντοντό.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός περιλαμβάνει την απόκτηση ενός καλού τερματοφύλακα, δύο σέντερ μπακ(ένας για τη βασική ενδεκάδα), έναν ηγέτη, δύο πλάγιων επιθετικών και ενός σέντερ φορ. Στη συνέχεια θα γίνουν και άλλες προσθήκες. Ο Πάους αυτό που ζήτησε είναι να γυμνάζει τους παίκτες μόνος του και όχι να έχει γυμναστή, ενώ άγνωστο είναι ποιος θα αποτελεί τον άμεσο συνεργάτη του στο τεχνικό τιμ. Στο μεταξύ οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι την Πέμπτη και στην συνέχεια οι παίκτες θα μείνουν ελεύθεροι. Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει και διοικητική αναδιάρθρωση στην ΠΑΕ ΑΕΛ καθώς ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγιας κάνει κρούσεις σε παλαιμάχους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να εισέλθουν στο διοικητικό σχήμα της ομάδας.
eleftheria.gr
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top