Ο επιθετικός των «βυσσινί» Θωμάς Ναζλίδης, μίλησε για τη φετινή χρονιά τόσο για την ΑΕΛ, όσο και για την ομάδα του Άρη, με αφορμή την παρουσία του στο "Κλεάνθης Βικελίδης, στο παιχνίδι της Football League, Άρης-Απόλλωνας Σμύρνης, στην εκπομπή "AllAboutARIS On Air".
Αναλυτικά ο Θωμάς Ναζλίδης 
Για τη φετινή χρονιά της ΑΕΛ:
«Είχαμε πολύ άγχος. Ήταν μια μεταβατική χρονιά. Ευτυχώς όμως τα καταφέραμε και κοιτάμε την επόμενη σεζόν με μεγαλύτερη αισιοδοξία».

Για τους δικούς του στόχους: 
«Ελπίζω να είμαι υγιής και του χρόνου. Να κάνω μία εξίσου καλή χρονιά και να κάνουμε μία πορεία αντίστοιχη της ιστορίας της ΑΕΛ”.

Για την απουσία ομάδων όπως ο Άρης από τη Super League:
«Σίγουρα λείπουν, αλλά πρέπει να υπάρχουν και οι συνθήκες για να βρίσκονται εκεί. Η ΑΕΛ για παράδειγμα ανέβηκε και με τις κινήσεις του προέδρου έχουν δημιουργηθεί πολύ καλές συνθήκες. Δεν φτάνει μόνο να ανέβεις. Πρέπει να είσαι οργανωμένος».

Για την παρουσία του στο παιχνίδι Άρης-Απόλλωνας Σμύρνης:
«Έτυχε να είμαι στη Θεσσαλονίκη και έτσι ήρθα να δω το ματς. Δεν υπήρχε βέβαια κίνητρο για τις δύο ομάδες και το θέαμα ήταν μέτριο».

Για τη μικρή προσέλευση του κόσμου:
«Και μόνο η εικόνα του γηπέδου, δείχνει την απογοήτευση του κόσμου. Όταν είσαι ο Άρης και δεν ανεβαίνεις, πως να είσαι ικανοποιημένος;»

Για τη φετινή Football League: 
«Είδα αρκετά παιχνίδια. Η Football League είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα. Έχει άλλες δυσκολίες...»

Για το κατά πόσο κρίνει δίκαιη την άνοδο του Απόλλωνα και της Λαμίας: 
«Εχουν ακουστεί πολλά και τα μάτια μας έχουν δει πολλά διαιτητικά λάθη. Η ουσία είναι ότι ανεβαίνουν. Για μένα, πρέπει να γίνει αυτοκριτική. Έτσι έχω μάθει τουλάχιστον να λειτουργώ εγώ».

Για τους λόγους που χάθηκε η άνοδος για τον Άρη: 
«Δεν φτάνει μόνο να είσαι όνομα. Αμα δεν παίξεις, άμα δεν ιδρώσεις μέσα στο γήπεδο, δεν ανεβαίνεις. Ο Άρης δεν έβγαλε... τρέλα μέσα στο γήπεδο. Υπήρχαν κομβικά παιχνίδια στα οποία δεν έδειξε αυτά που έπρεπε».

Για τις συναντήσεις που είχε χθες στο γήπεδο με αρκετούς γνωστούς του: 
«Είχα χαιρετισμούς με πολλά παιδιά. Μίλησα και με τον κ. Καρυπίδη. Ήταν μία φιλική συνάντηση».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top