Το βράδυ της Τρίτης, 23ης Μαΐου η ΑΕΛ Καναδά ταξίδεψε στο Cove Road για τον αγώνα με τους Γερμανούς, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του ανοιχτού πρωταθλήματος MMSL. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με την ομάδα της πρώτης κατηγορίας, αλλά αυτό δεν άλλαξε κάτι αφού η ΑΕΛ ήταν κυρίαρχη τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά και θα μπορούσε να πετύχει άλλα πέντε τέρματα έχοντας πολλές χαμένες ευκαιρίες και άσχημα τελειώματα φάσεων, πλήρη έλεγχο της μπάλας και κατοχή 75%. Η επιστροφή του τερματοφύλακα Δαβάκου ένα χρόνο μετά την χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλό του συνοδεύτηκε από δύο έξοχες αποκρούσεις και έδειξε ετοιμοπόλεμος να προσφέρει στην φετινή προσπάθεια της ομάδας του. Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 0-3.
Στο δεύτερο ημίχρονο μια αμυντική ολιγωρία στην αλληλοκάλυψη έδωσε την ευκαιρία στους Γερμανούς να σκοράρουν με κεφαλιά από τα 9 μέτρα μετά από σέντρα. Τελικό σκορ 1-4 για την ΑΕΛ και δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Για την ΑΕΛ σκόραραν: Σιμόες (2), Μοχάμεντ και Άντριου.

Η ΑΕΛ θα συνεχίσει με εκτός έδρας αγώνα αφού θα ταξιδέψει στο Woodstock Upper Complex Centre ν' αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, την Παρασκευή, 2 Ιουνίου, στις 19:00.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ, Μίλτον Γουγουλιάς, δήλωσε:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αποψινή μας νίκη. Όπως ειπώθηκε συνεχίζουμε να κάνουμε ό,τι και στο παρελθόν, δηλαδή να παίζουμε με πιο αδύναμους αντιπάλους. Το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Κυριαρχήσαμε και μπορούσαμε εύκολα να πετύχουμε άλλα 5-6 τέρματα. Χρειαζόμαστε καλύτερα τελειώματα. Όταν βρίσκεσαι σε θέση βολής πρέπει ν' αρχίσεις να σκέφτεσαι «ΣΟΥΤ». Μπορούμε να κρατήσουμε πολλά θετικά από αυτόν τον αγώνα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και αυτό είναι καλό. Θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε τέτοιες ευκαιρίες και η μπάλα θα βρει τον δρόμο της προς τα δίχτυα.
Θα ήθελα να δω μεγαλύτερη μαχητικότητα από συγκεκριμένους παίκτες. Μάχη για τη μπάλα, επιθετικότητα, πίεση στον αντίπαλο αντί για στατικότητα και παρακολούθηση της μπάλας. Είναι νωρίς ακόμα και είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι αυτά θα έρθουν μαζί. Συγχαρητήρια στους παίκτες για μια καλή νίκη.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top