Εκτός εαυτού ο Λάκης Παπαϊωάννου από την απόφαση αφαίρεσης τριών βαθμών που επιβλήθηκε στην ΑΕΠ Ηρακλής που έχει ως αποτέλεσμα και τον υποβιβασμό της ομάδας στα... χαρτιά. Ο παλαίμαχος του Ηρακλή μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 έκανε λόγο για «φωτογραφική διάταξη» στην προσπάθεια «κάποιων», όπως ανέφερε, για να μείνει στην κατηγορία ο Λεβαδειακός.
Αναλυτικά ο Λάκης Παπαϊωάννου
«Παρακολούθησα την εφετινή χρονιά με ασόβαρα πράγματα σε ό,τι αφορά τη διοίκηση της ομάδας. Ο κόσμος ήταν κοντά και ο Ηρακλής κατάφερε να σωθεί αγωνιστικά. Επειδή εγώ έχω την εμπειρία με τον προηγούμενο υποβιβασμό του Ηρακλή με τις πλαστές ενημερότητες που έπρεπε να τιμωρηθεί με ένα πρόστιμο αλλά έπεσε για να σωθεί ο Αστέρας. Τώρα μαγειρεύουν πάλι τα πράγματα. Είναι σαν να πήγαν στο καφενείο και πήραν μια απόφαση. Γιατί; Διότι πρέπει να μείνει στην κατηγορία ο Λεβαδειακός.
Την ίδια στιγμή που ο Ηρακλής έχει έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη, αποφασίζουν να εξετάσουν και πάλι το θέμα για να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί και να πέσει. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Παίξαμε μπάλα. Τα παιδιά αυτά έπαιζαν με τον χαμηλότερο μισθό και άλλοι δεν πληρώνονταν καν. Και ξαφνικά μαζεύονται 4-5 άτομα και λένε ''θα πέσει αυτός''.
Είναι μια φωτογραφική διάταξη για τον Λεβαδειακό με την οποία άλλαξαν τη λέξη «υποβιβάζεται» σε «καταλαμβάνει την τελευταία θέση στη βαθμολογία». Δεν είναι καλά πράγματα αυτά. Είναι πολύ άδικο. Αυτά γίνονται και η Θεσσαλονίκη βράζει. Αν υπάρχουν νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται. Να υπάρχουν όργανα και να εφαρμόζουν τον κανονισμό», ανέφερε και κατέληξε:

«Διαβάζουμε ότι ο ΠΑΟΚ έκανε παρέμβαση στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός έκανε παρέμβαση στον ΠΑΟΚ. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Δηλαδή γιατί το κάνεις αυτό; Δεν είναι αξιόπιστο το όργανο; Βέβαια, το ποδόσφαιρο είναι μια εικόνα της κοινωνίας μας. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο, εγώ ξέρω. Αυτή την στιγμή συμφωνώ ότι πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι και αυτό που έγινε είναι απίστευτο. Κανονικά μάθαμε ότι συνεδριάζει η Σούπερ Λίγκα και μετά ότι πέφτει ο Ηρακλής».
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top