Το ταξίδι του Αντρέ Πάους στην Κύπρο, όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση μεταξύ της Ανόρθωσης και της ΑΕΚ Λάρνακας(0-1), έφερε σενάρια για μεταγραφές της Λαρισινής ομάδας από σωματεία της Κύπρου και κυρίως παίκτες που γνωρίζει ο Ολλανδός τεχνικός από την προπονητική του θητεία στην Ανόρθωση. Αρκετά ήταν τα ονόματα που βγήκαν στην επιφάνεια ενώ και κάποιες ιδιωτικές συνομιλίες του (όπως αυτή με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή Ανδρέα Μακρή) έδωσαν το έναυσμα για μεταγραφικά σενάρια. Τελικά μίλησε ή όχι για αποκτήσεις παικτών ο Αντρέ Πάους στο ταξίδι που έκανε στην Κύπρο;
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας μιλώντας στην εφημερίδα «Ελευθερία της Δευτέρας» ξεκαθάρισε ότι ο Πάους δεν πήγε για μεταγραφικούς στόχους αλλά για διακοπές μαζί με την συμβία του αφού του αρέσει αρκετά η Κύπρος από την προπονητική του θητεία.
Και πρόσθεσε: «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι η ΑΕΛ δεν θα πάρει παίκτες από το Κυπριακό πρωτάθλημα και ο Πάους δεν είδε κανέναν παίκτη που να ενδιαφέρει την ΑΕΛ».
Ο κ. Κούγιας θέλησε να προχωρήσει σ‘ αυτή τη διευκρίνιση με δεδομένο ότι βγήκαν ονόματα αρκετών Κύπριων παικτών ως στόχοι της ομάδας και δεν θέλει να μπει σε καμία περίπτωση σε παιχνίδια μάνατζερ που εκμεταλλεύονται την παρουσία του Ολλανδού τεχνικού στην Κύπρο.
Σχετικά με τις μεταγραφές ο κ.Κούγιας είπε ότι η ΑΕΛ θα κινηθεί κυρίως για Έλληνες παίκτες που είναι σε πολύ καλή ηλικία και έχουν δίψα για διάκριση. Μάλιστα έχουν εντοπιστεί οι μεταγραφικοί στόχοι και γίνονται προτάσεις αλλά ορισμένες καλύπτονται από πέπλο μυστικότητας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top