Η Ελληνική ομάδα Παναθλητικός Όμιλος Κωφών κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ Κωφών, το οποίο διεξάχθηκε στη Λάρισα, επικρατώντας στον Τελικό στο AEL FC ARENA, επί της Sessisler S.K. από την Τουρκία με σκορ 3-2. H Super League από την πρώτη στιγμή στήριξε ηθικά και υλικά τη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ Κωφών στη Λάρισα και ο πρόεδρος της διοργανώτριας Γιώργος Κ. Στράτος με επιστολή του έδωσε συγχαρητήρια στην Ομάδα του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών, τονίζοντας, μεταξύ άλλων και τα εξής: "Ευχόμαστε η επιτυχία αυτή να σας δώσει τη ψυχική δύναμη και την αγωνιστική ανωτερότητα για ακόμα περισσότερες επιτυχίες και κατακτήσεις".
O ΤΕΛΙΚΟΣ
Με ανατροπή ο Παναθλητικός Όμιλος Κωφών επικράτησε με 3-2 ενάντια στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης σε έναν συγκλονιστικό τελικό στο AEL FC ARENA και πανηγύρισε σε ελληνικό έδαφος τον τρίτο Τσάμπιονς Λιγκ Κωφών στην ιστορία του.
Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, οι Τούρκοι άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Εσφρέμ Σου, σκορ που πήγαν οι δύο ομάδες στο ημίχρονο. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Ιστανμπούλ πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Σερχάτ Μπασαράν και όλοι θεώρησαν πως το παιχνίδι είχε λήξει μιας και το 2-0 είναι ένα σημαντικό προβάδισμα.
Ο ΠΟΚ όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Ο Λουίτζι Τζίγκνα μείωσε σε 2-1 και η ελληνική ομάδα ανέβασε την απόδοση της. Ο Ιμπραΐμ Αμέρ ήταν στη συνέχεια ο απόλυτος πρωταγωνιστής καθώς με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα για το 2-2 και ήταν ο σκόρερ που έδωσε τη νίκη με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 89′ μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, έγραψε το 3-2 με τον κόσμο να πανηγυρίζει στις κερκίδες.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top