Περισσότερες είναι οι εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις που αφορούν τις ομάδες που αγωνίζονται στα play-off, παρά οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, γεγονός που μετατρέπει σε «θολό τοπίο» το ευρωπαϊκό μέλλον των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Πανιωνίου.
Έτσι η ΕΠΟ έχει ζητήσει από τα Πειθαρχικά της Όργανα επίσπευση των διαδικασιών για την έκδοση οριστικών αποφάσεων αναφορικά με τις ποινές που αναμένεται να υποστούν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου, αλλά και ο Παναθηναϊκός που έχει καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, σύμφωνα με την οποία του αφαιρούνται από τα play-off τρεις βαθμοί.
Να τονιστεί πως η Ομοσπονδία οφείλει να δηλώσει τις ομάδες που θα αγωνιστούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τον γύρο από τον οποίο θα εκκινήσουν μέχρι τις 5 Ιουνίου.
Πάντως σε κάθε περίπτωση καμία από τις ομάδες δεν μπορεί να βάλει εμπόδιο στην επικύρωση της βαθμολογίας, αφού η λίστα από την ΕΠΟ στην UEFA θα σταλεί εντός χρονικών ορίων, αλλά με αστερίσκους, ώστε να υπάρχει δυνατότητα και πρόβλεψη να διαφοροποιηθούν οι θέσεις, ανάλογα με την έκδοση των δικαστικών αποφάσεων.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top