Δηλώσεις έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό «Astra» ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Βαγγέλης Πλεξίδας, που βρέθηκε στο γήπεδο της Φιλιππούπολης για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα Απόλλων Λάρισας-Τηλυκράτης Λευκάδας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην άνοδο του Απόλλωνα Λάρισας στη Football League, αλλά και για το αν θα ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο.
Αναλυτικά ο Βαγγέλης Πλεξίδας:
Για την άνοδο του Απόλλωνα Λάρισας: 
«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Απόλλωνα και το μόνο που έχει να κάνει η Λάρισα από αυτήν εδώ την ομάδα είναι να κερδίσει και τίποτα άλλο. Και πάλι συγχαρητήρια στον Απόλλωνα».

Είναι η χρονιά της Λάρισας φέτος αναμφισβήτητα. Η ΑΕΛ έμεινε στην Super League, ο Απόλλωνας Λάρισας ανέβηκε στην Football League. Κάτι το οποίο δεν έχει γίνει καμιά φορά. Τι πιστεύετε πρέπει να γίνει έτσι ώστε να το εκμεταλλευτούν στο απόλυτο και το Λαρισινό ποδόσφαιρο να απογειωθεί: 
«Πρέπει αυτές οι δύο ομάδες να είναι μάλλον οικογένεια. Αν όχι ένα, οικογένεια και να στηρίξει η μία την άλλη. Αν γίνει αυτό στη Λάρισα, για πρώτη φορά η Λάρισα θα έχει βρει τον δρόμο γι’ αυτό που της αρμόζει. Γιατί είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα δύσκολά της και ας είναι στην Super League βέβαια».

Υπάρχουν δημοσιεύματα, γράφονται για το μέλλον σας τι θα κάνετε με το ποδόσφαιρο. Θα ασχοληθείτε με το ποδόσφαιρο ή έχει τελειώσει οριστικά: 
«Είμαι ένας άνθρωπος που το αγαπάει το ποδόσφαιρο. Στη Λάρισα έμαθα πολλά. Έχω αγαπήσει την πόλη της Λάρισας. Θα ξαναασχοληθώ με το ποδόσφαιρο μόνο όταν η ΑΕΛ θα με έχει ανάγκη. Εγώ θα είμαι πάντα εδώ για την ΑΕΛ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top