Προσωπικό μήνυμα κ. Αλέξη Κούγια με αφορμή τη συμπλήρωση 53 χρόνων από την ίδρυση της ΠΑΕ ΑΕΛ και με τη συμπλήρωση ενός έτους από την ίδρυση και λειτουργία του ΑΕΛ Radio 104,8.
Αγαπητοί οπαδοί της λατρεμένης μας ομάδος,
Σαν σήμερα πριν από 53 χρόνια οι ανιδιοτελείς διοικήσεις των ερασιτεχνικών σωματείων Τοξότη Λάρισας, Ηρακλή Λάρισας, Άρη Λάρισας, Λαρισαϊκού, Πελασγικού, Δόξας Εμποροϋπαλλήλων και Πανθεσσαλικού αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη τις προσωπικές και αγωνιστικές τους διαφορές και να ενώσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε αυτούς που ζούσαν με την πολιτική του "διαίρει και βασίλευε", αφού αυτό απαιτούσε το σύνολο των αγνών οπαδών της Λάρισας κι έτσι γεννήθηκε η ΑΕΛ του ενός Πρωταθλήματος Ελλάδος και των δύο Κυπέλλων Ελλάδος.
Γεννήθηκε η ΑΕΛ που έκανε όλη την Ελλάδα να τη θαυμάζει και να τη ζηλεύει. Σήμερα το μήνυμα που δίνει η συμπεριφορά και η απόφαση εκείνων των ανθρώπων είναι πιο επίκαιρο παρά ποτέ. Η ΑΕΛ μας, η μοναδική εκπρόσωπος του μεγαλυτέρου μέρους της Ελλάδος από την Αθήνα μέχρι τη Θεσσαλονίκη στη Super League, η μοναδική ομάδα που εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης έχει κατακτήσει Πρωτάθλημα Ελλάδος γιορτάζει και μας θέλει όλους κοντά της, ανιδιοτελείς και αγαπημένους.
Προσωπικά σας υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να είμαστε ενωμένοι, ανεξάρτητοι, δυνατοί και νικητές.
Χρόνια πολλά στην ΑΕΛ μας, χρόνια πολλά στους οπαδούς μας, χρόνια πολλά στους προπονητές μας και στους ποδοσφαιριστές μας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top