Ο τεχνικός, Άγγελος Αναστασιάδης, βραβεύτηκε για την καλύτερη δήλωση (αφιέρωσε την πρώτη νίκη του με την ομάδα της Α.Ε.Λ., στον προκάτοχο του Σάκη Τσιώλη) στη Σούπερ Λιγκ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, μιλώντας στη Nova, μεταξύ άλλων και για την απομάκρυνσή του από την ΑΕΛ στις αρχές της χρονιάς.
Για το βραβείο του.
"...Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου και εσάς για το βραβείο. Είναι θέμα προτεραιοτήτων. Πρέπει να τιμάς τους ανθρώπους που έχουν αφήσει το στίγμα τους και δεν πρέπει να τους θυμόμαστε μόνο στις χαρές, αλλά και όταν απουσιάζουν. Ήταν χρέος για εμένα..."

Για την απομάκρυνση του απ' την Α.Ε.Λ.
"...Δεν γνωρίζω ακόμα γιατί έφυγα ή μάλλον γιατί με έδιωξε (σ.σ. ο κ. Κούγιας). Δεν με έχει ενημερώσει κανείς και δεν έδιωξε μόνο εμένα, αλλά και τους προπονητές της Κ-17, Κ-20, έδιωξε όλον τον κόσμο. Οι δικαστές δεν έχουν βγάλει ακόμα απόφαση αν με έδιωξε, γιατί ο κύριος Κούγιας έστειλε ένα εξώδικο και ισχυρίζεται πως εγώ έφυγα..."

Αν έχει μετανιώσει για κάποια απ' τις δηλώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν.
"...Έχω μετανιώσει πιο πολύ για πράγματα που έχω κάνει και όχι για εκείνα που έχω πει. Εκείνο που έχει στιγματίσει την καριέρα μου είναι πως ποτέ δεν έριξα ευθύνες σε κανέναν. Πάντα αναλάμβανα τις ευθύνες μιας ήττας. Υπάρχουν παιδιά που έχουν βγει και μιλήσει εναντίον μου, αλλά εγώ δεν έχω καταφερθεί ποτέ εναντίον τους..."

Για το φετινό πρωτάθλημα.
"Ήταν ένα πρωτάθλημα που όπως είχα αναφέρει μετά το ματς της Α.Ε.Λ. με τον Ολυμπιακό, στο οποίο κάθε ομάδα θα μπορούσε να κερδίσει τον πρώτο. Αποδείχτηκε αυτό στην περίπτωση του Ηρακλή, που δεν έχασε απ' τον Παναθηναϊκό, απ' τον ΠΑΟΚ και πολύ δύσκολα κέρδισε ο Ολυμπιακός..."

Για τον τελικό του κυπέλλου.
"...Πάλι τα ίδια! Είναι ντροπή και κατάντια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μας βλέπει όλος ο κόσμος και δεν μπορούμε να κρυφτούμε. Μας πάει χρόνια πίσω και η FIFA και η UEFA είναι με το δάκτυλο στη σκανδάλη. Μόνο κακό μας κάνει αυτό. Το αγωνιστικό κομμάτι δεν έχει σχέση με όλα αυτά. Οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές δεν προκάλεσαν για όλα αυτά και καταλαβαίνετε πως δεν υπήρχε λόγος για όλα αυτά!..."

Για τον Π.Α.Ο.Κ..
"...Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να ασχολείται με τις υπόλοιπες ομάδες οι οποίες θα κάνουν ό,τι περνάει απ' το χέρι τους για μα φτιάξουν μια ισχυρή ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ασχοληθεί κι εκείνος με το ίδιο αντικείμενο. Πλέον είναι μέσα στην διεκδίκηση των στόχων, όπως ήταν πάντα βέβαια. Το αν θα τους κατακτήσεις ή όχι, παίζουν ρόλο πολλά πράγματα. Πρέπει πρώτα να λύσεις τα δικά σου θέματα..."

Για το μέλλον του. 
"...Δεν γνωρίζω το μέλλον μου. Μάνατζερ δεν έχω και ακόμα πρόταση από καμία ομάδα. Ψέματα δεν έμαθα να λέω στη ζωή μου. Απ' τη στιγμή που δεν υπάρχει ομάδα να με καλέσει για δουλειά, σημαίνει πως υπάρχουν άλλες επιλογές και κάποιοι είναι καλύτεροι από εμένα. Αν υπάρξει πρόταση θα είμαι στη Superleague, γιατί είμαι άρρωστος με το ποδόσφαιρο..."

Για τη NOVA και τη συνεισφορά της στο ελληνικό πρωτάθλημα.
"...Πολλές φορές τα έχω βάλει με συναδέλφους σας, αλλά πρέπει να λέμε τα πράγματα ως έχουν. Το κανάλι σας στηρίζει το πρωτάθλημα. Σας εκτιμώ γιατί η Nova είναι αυτή που στηρίζει το πρωτάθλημα. Χωρίς τα χρήματα της, τα πράγμα δεν ρέει. Σε μια κατάσταση της κοινωνίας, όπου ο κόσμος δυσκολεύεται να επιβιώσει, θα πρέπει να αναφέρουμε και αυτούς που μας ταϊζουν! Εσείς μας ταϊζετε!..."
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top