Με την πειθαρχική ποινή της επίπληξης τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό της Super League, για την αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της, Γιάννη Μασούρα, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, που έγινε στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League U-20. Ο ποδοσφαιριστής των «βυσσινί», Γιάννης Μασούρας που είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και αγωνίστηκε, τιμωρήθηκε με την ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής.
Η παρακάτω απόφαση αφορά το Πρωτάθλημα Super League Κ20, 27η αγωνιστική 
ΑΕΛ (Κ20), Ι.Μασούρα (ποδ/στή): διότι: «Ο δεύτερος εγκαλούμενος, ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ποδοσφαιριστής της πρώτης εγκαλουμένης, αναγράφηκε αντικανονικά ως τακτικός στο Φύλλο Αγώνα με την ομάδα ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο πλαίσιο της 27ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος «SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ», δεδομένου ότι είχε παρατηρηθεί με 4η κίτρινη κάρτα, δυνάμει της υπ΄ αριθμ. 192/18-5-2017 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου» στον αγώνα των ομάδων ΑΕΛ-Αστ.Τρίπολης. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 4, 5, 6, 7 παρ. 4 περ. α΄, 9 παρ. 2, 10 παρ. 8 και 26 παρ. 2 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Επιβάλλει στην ομάδα Α.Ε.Λ. Κ20 την ποινή της επίπληξης.
Επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή Ι. ΜΑΣΟΥΡΑ ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας. (Αγώνας της 21-5-2017 με την ομάδα ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Κ20)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top