Ο άνθρωπος που «τρέχει» ουσιαστικά την ΑΕΠ Ηρακλής τον τελευταίο χρόνο, ο Νίκος Καγιούλης, μίλησε για όλα τα σημαντικά θέματα που «καίνε» του «κυανόλευκους». Συγκεκριμένα, ο κ.Καγιούλης αναφέρθηκε στον ARENA FM 89,4  στην υπόθεση Πουρτουλίδη υπογραμμίζοντας πως ο Ηρακλής δεν θα έχει κανένα πρόβλημα αν και ορισμένα κέντρα εξουσίας προσπαθούν να τον ρίξουν σε άλλη κατηγορία. Στο πολυπόθητο θέμα της αδειόδοτησης, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα θα πάρει την άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα αλλά όχι κι αυτή για τις μεταγραφές, ενώ είπε για το επεισόδιο Παπαθανασάκη με τον Κούγια.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Καγιούλης:
Τι γίνεται με την υπόθεση του Πουρτουλίδη: 
«Κοιτάξτε, ο Ηρακλής πλέον έχει συνηθίσει να βρίσκεται σε περιπέτειες. Παρ’ όλα αυτά, θεωρώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα αν και ορισμένα κέντρα προσπαθούν να ρίξουν τον Ηρακλή παρόλο που έχει σωθεί βαθμολογικά και με την αξία του. Αυτοί προσπαθούν να βρουν τρόπους για να σώσουν τις ομάδες που θέλουν. Άλλωστε έχει γίνει και κατά το παρελθόν με θύμα τον Ηρακλή. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε νόμιμοι. Έχουμε πληρώσει τον ποδοσφαιριστή την καθορισμένη ημερομηνία και νομίζω δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Άλλωστε το είπε και ο ίδιος ο παίκτης δημόσια πως έχει εξοφληθεί και με μετρητά και με συναλλαγματικές. Μάλιστα, σε περίπτωση δίκης θα έρθει κι ως μάρτυρας για να καταθέσει όπως και ο μάνατζέρ του. Όπως και να έχει όμως, εμείς δεν παύει  να ανησυχούμε για όλα όσα γίνονται εις βάρος του Ηρακλή».

Για την διοικητική αδυναμία του Ηρακλή, είπε: 
«Εντάξει, δεν είμαστε πανίσχυροι αλλά εμείς που είμαστε εκεί αυτή τη στιγμή κι όσοι αγαπάν τον Ηρακλή δεν θα αφήσουμε τα κέντρα εξουσίας να ρίξουν την ομάδα σε άλλη κατηγορία. Μας είχαν ξεγραμμένους εξ αρχής και υπολόγιζαν χωρίς τον Ηρακλή που για ακόμη μία φορά απέδειξε πως δεν πεθαίνει. Αυτό δεν τους άρεσε και τώρα προσπαθούν να μας ρίξουν με άλλους τρόπους».

Για το επεισόδιο του Παπαθανασάκη με τον Κούγια στο χθεσινό Δ.Σ της λίγκας, τόνισε: 
«Εντάξει, σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα ανάβουνε λίγο τα αίματα. Νομίζω ότι παραφέρθηκε λίγο ο κ.Παπαθανασάκης πάνω στα νεύρα που είχε. Εγώ πάντως θεωρώ ότι ο Κούγιας μάλλον καλό ήθελε να κάνει στον Ηρακλή κι όχι κακό».

Για τον φάκελο που έχει κατατεθεί: 
«Νομίζω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα με την αδειοδότηση συμμετοχής, διότι δεν είναι μόνο ο δικός μας φάκελος πλημμελής. Εμείς προσπαθούμε με τις δυνατότητες που έχουμε να καλύψουμε τα κενά για να πάρουμε την άδεια. Πιστεύω ότι ο νόμος είναι υπέρ μας. Όσον αφορά το δεύτερο κομμάτι που είναι για να έχουμε τη δυνατότητα για μεταγραφών ξένων δεν ξέρω ακόμη να σας πω. Θα το δούμε στη πορεία».

Για τα οικονομικά δεδομένα του Ηρακλή: 
«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν λεφτά αλλά έχουν δρομολογηθεί ορισμένες εξελίξεις και περιμένουμε σύντομα τα αποτελέσματα γιατί ο χρόνος μας κυνηγάει και πρέπει να κινηθούμε άμεσα. Ένα μέγεθος όπως ο Ηρακλής δεν μπορεί να λειτουργήσει σε ανάλογα πλαίσιο και την νέα σεζόν».

Για το αν υπάρχει κίνδυνος να υποβιβαστεί ο Ηρακλής, είπε: 
«Ο κίνδυνος υπάρχει από την στιγμή που τα κέντρα επιθυμούν να ρίξουν τον Ηρακλή με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Δεν νομίζω τα συμφέρονται του Λεβαδειακού να «μην κυνηγήσουν» τον Ηρακλή.
Φυσικά και ο Παπαθανασάκης πρέπει να πλαισιωθεί από άτομα που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο, ώστε να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις. Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω και σε αυτό το κομμάτι.

Για τον Παντελίδη είπε: 
«Ο προπονητής έχει πολύ σημαντική συμβολή βέβαια στην σωτηρία της ομάδας μαζί με όλα τα παιδιά που έδωσαν το καλύτερο που είχαν για να επιτευχθεί ο στόχος. Μην ξεχνάμε όμως κι αυτούς που ήταν δίπλα τους στα γραφεία που έδωσαν επίσης τα πάντα για τον σύλλογο».

Για τον Μουζενίδη ξεκαθάρισε: 
«Δεν υπάρχει θέμα Μουζενίδη στον Ηρακλή».

Για το αν ο ίδιος μπορεί να αναλάβει τον Ηρακλή: 
«Αν δεν μπορούσα δεν θα ήμουν εδώ. Δεν θα είμαι εγώ μπροστάρης σε μια τέτοια κίνηση αλλά έχω ορισμένους ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν».
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top