Η μεγάλη πορεία των αθλητριών της ΑΕΛ ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι Παγκορασίδες της ΑΕΛ, απέναντι στο θεωρητικό φαβορί του Φιλαθλητικού, απέδειξαν ότι τίποτα δεν ήταν τυχαίο στη φετινή τους πορεία.
Η επίπονη και επίμονη προπόνηση όλων των αθλητριών την φετινή χρονιά, υπό τις οδηγίες του μαέστρου των επιτυχιών Δημήτρη Ίοφτσεφ, ανταμείφθηκε απόλυτα. Με μία πραγματικά μεγάλη εμφάνιση στον τελικό που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό γήπεδο της Νίκαιας, πέτυχαν αυτό που σε πολλούς φάνταζε αδύνατο, όχι όμως για τις ίδιες τις αθλήτριες της ΑΕΛ. Μπήκαν από το πρώτο σετ δυνατά, σεβόμενες μεν τον αντίπαλο, αλλά επιδεικνύοντας το πάθος και την ψυχή που αρμόζει σε κάθε αθλητή που φορά το Άλογο στο στήθος, αγωνιζόμενος για το μεγάλο Σωματείο της πόλης μας. Ο Δημήτρης Ιόφτσεφ απέδειξε για άλλη μια φορά γιατί θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων, οδηγώντας τις Παγκορασίδες στη πρωτιά, στον μόλις ένα χρόνο δουλειάς μαζί τους. Τα συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στον υπέροχο κόσμο της ΑΕΛ που για άλλη μια φορά έδωσε το παρών, στηρίζοντας τις αθλήτριες σε πάντα κόσμιο και φίλαθλο πλαίσιο, δημιουργώντας εκπληκτική και μοναδική για τα δεδομένα του αθλήματος ατμόσφαιρα.
Το μέλλον ανήκει στις αθλήτριες της Α.Ε.Λ., τα καλύτερα έρχονται!

Τα σετ: 25-20, 25-23, 14-25, 25-20

ΑΕΛ (Ίοφτσεφ): Μητρακοπούλου, Βελεσιώτη Ελ, Κουμπαρα Μ, Ευθυμιοπούλου, Γεωργατζιά, Κουμπαρά Σ, Μπουφίκου, Μπαρμπούτη Σ, Μπαρμπούτη Ι, Βελεσιώτη Ε, Αγγελακοπούλου Χ, Αγγελακοπούλου Ε, Μαϊμάρη, Κυριζοπούλου
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top