Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας, με ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί όλους τους Λαρισαίους φιλάθλους να την υποστηρίξουν στο ματς με τον Τηλυκράτη Λευκάδας. Η είσοδος των φιλάθλων θα είναι δωρεάν, ενώ με νίκη οι «κυανόλευκοι» θα πανηγυρίσουν και μαθηματικά την άνοδο τους, στη Football League.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λάρισας
«Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας καλεί όλους τους Λαρισαίους φιλάθλους να υποστηρίξουν την ομάδα μας, στο κρισιμότατο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη Λευκάδας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαίου στο γήπεδο Φιλιππούπολης και θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα. Στο τελευταίο παιχνίδι έδρας που θέλουμε να κρίνει την άνοδο μας, το κλίμα είναι αρκετά αισιόδοξο και στο πλαίσιο αυτό ζητάμε και από τον κόσμο της Λάρισας, να μας υποστηρίξει με θέρμη και παλμό, στον αγώνα που έχει τεράστια σημασία στην προσπάθεια που καταβάλλουμε, να μετατρέψουμε ένα όνειρο ετών για το ποδόσφαιρο ολόκληρης της πόλης μας, αλλά και του Νομού μας, σε πραγματικότητα!
Θέλουμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό της Λάρισας ότι αποφασίσθηκε να μην υπάρξουν εισιτήρια, αλλά να ισχύσει γενική ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ για ΟΛΟΥΣ και από τις δύο Θύρες του γηπέδου. Παρακαλούμε δε η προσέλευση να ξεκινήσει όσο πιο νωρίς γίνεται για να μην παρατηρηθεί συνωστισμός λίγη ώρα πριν τη σέντρα του παιχνιδιού. Εμπρός λοιπόν να υποστηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μας, να πάρει τη σπουδαία νίκη και να ολοκληρώσει την άνοδο του, στην FOOTBALL LEAGUE. Σας καλούμε όλους λοιπόν στο Πανλαρισαϊκό ραντεβού την Κυριακή (14/05) στις 5 στο γήπεδο Φιλιππούπολης!»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top