Οι μαθητές του 31ου Δημοτικού Σχολείου (τάξεις Ε' και ΣΤ'), με τους εκπαιδευτικούς Παπαδημητρίου Μαρία, Νάρη Χριστίνα, Πατσιούρα Αστέριο και Κόκκινου Ξανθή, υλοποίησαν κατά το τρέχον σχολικό έτος το πρόγραμμα «ΑΕΛ – Η Βασίλισσα του Θεσσαλικού κάμπου».
Στο πλαίσιο του προγράμματος πραγματοποίησαν επίσκεψη τόσο στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων, όπου συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στις εγκαταστάσεις και στους αγωνιστικούς χώρους, όσο και στο AEL FC ARENA όπου ξεναγήθηκαν από τα στελέχη της ΠΑΕ στο σύνολο της εγκατάστασης.

Στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης - Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα παρουσίασαν το πρόγραμμά τους στο 4ο Μαθητικό Συνέδριο «Μαθαίνω και παρουσιάζω τον πολιτισμό του τόπου μου». Βασικός σκοπός του συνεδρίου ήταν να δοθεί η δυνατότητα σε μαθητές και μαθήτριες, με την υποστήριξη των εκπαιδευτικών, να προβληματιστούν, να αναστοχαστούν, να ερευνήσουν, να συνθέσουν εργασίες και να αναδείξουν την Τοπική Ιστορία.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου εκφράζει τις ευχαριστίες του στην ΠΑΕ ΑΕΛ και τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Σωτήρη Μάρκου για τη διάθεση του λεωφορείου της ομάδας έτσι ώστε να μετακινηθούν οι μαθητές της Ε' και της ΣΤ' τάξης του σχολείου στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης. Επίσης, τη γυμνάστρια Γκανάτσα Σταυρούλα που επιμελήθηκε τη χορογραφία της παρουσίασης. «Τέτοιες συνεργασίες που βασίζονται σε κοινούς στόχους και σε σαφώς καθορισμένους ρόλους και αρμοδιότητες είναι πάντα ευπρόσδεκτες», τονίζει σε ανακοίνωσή του.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top