Ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με τα όσα ειπώθηκαν στο διοικητικού συμβούλιο αλλά και τις αποφάσεις που πάρθηκαν.
Αναλυτικά o Λεωνίδας Λεουτσάκος:
«Κάναμε την μερική επικύρωση της βαθμολογίας για τις πρώτες έξι ομάδες, γιατί στις πιο κάτω θέσεις υπάρχουν κάποιες εκκρεμοδικίες. Συζητήσαμε κάποια θέματα λειτουργικότητας γιατί το πρωτάθλημα είναι …φτωχό και φέτος το βγάλαμε με πολύ λίγα λεφτά. Ψάχνουμε να βρούμε χρήματα , περιμένουμε να συζητήσουμε και με την Stoiximan για την ανανέωση της συνεργασίας μας και γενικότερα όπου αλλού μπορούμε να βρούμε. Ότι δεν υπάρχει διοίκηση στην ΕΠΟ κάνει κακό σε μας γιατί έρχονται κάποια χρήματα τα οποία δεν ξέρουμε πως διαχειρίζονται και που πάνε…»

Για τα τηλεοπτικά: 
«Εμείς έχουμε ακόμα συμφωνία με την ΕΡΤ3 για έναν ακόμα χρόνο. Πρέπει να βρούμε χρήματα για να πάρει η κάθε ομάδα 150.000 με 200.00 ευρώ , για να μην χρεωθούν πάλι οι πρόεδροι. Δυστυχώς δεν υπάρχουν τα νούμερα και οι χορηγίες που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια».

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ!
Συνέχισε, λέγοντας: 
«Φανταστείτε ότι ο Ηρακλής πέρυσι πήρε 420.000 ευρώ για την Κ20 από την ΕΠΟ, αυτά τα χρήματα ήρθαν από την UEFA. Εμείς δεν παίρνουμε ούτε ένα ευρώ και αυτό είναι και το δικό μου παράπονο το οποίο και εξέφρασα στους ανθρώπους της UEFA. Ο Ηρακλής τα πήρε πριν ακριβώς από δυο μήνες και δεν μπορώ να γνωρίζω πού τα χρησιμοποίησε, αλλά είναι βέβαιο ότι τα πήρε».

«ΔΥΟ ΟΜΙΛΟΙ»
Για το ενδεχόμενο να γίνει το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE σε δυο ομίλους, ο πρόεδρος της Λίγκας, είπε: «Δεν είμαι αρνητικός, αλλά θα πρέπει να βρεθούν λεφτά. Επίσης, δεν αποκλείω το γεγονός των δυο ομίλων και με συμμετοχή δευτεραθλητριών ομάδων της Γ΄ εθνικής, δεν έχουμε τίποτα με αυτές τις ομάδες, ακούω κι εγώ για τις δηλώσεις των ανθρώπων του Ευάγγελου Γραμμένου για δυο ομίλους εάν εκλεγούν στην ΕΠΟ, αλλά ακόμη δεν γνωρίζω τίποτα. Δεν το αποκλείω βέβαια, κακώς υπάρχει η εντύπωση ότι εμείς θέλουμε ότι και να γίνει έναν όμιλο. Θέλουμε να βρούμε χρήματα και εάν μας τα δώσουν, φυσικά θα κάνουμε και δυο ομίλους, σε Βορρά και Νότο. Αυτό θα φανεί στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ, όπου θα πάω  ως εκπρόσωπος με άλλους δυο συναδέλφους από τη Λίγκα μας και εκεί θα τα συζητήσουμε όλα».
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top