Ο ουρανός γεμάτος με σπάνιες αποχρώσεις! Πανέμορφο γαλάζιο, μωβ, κόκκινο και πορτοκαλί σε μια πανέμορφη βραδιά για ποδόσφαιρο στο Λονδίνο του Οντάριο και ενώ οι εκδηλώσεις για το Ελληνικό φεστιβάλ ΩΠΑ βρίσκονταν σε πλήρη εξέλιξη. Ήταν η πολυπληθέστερη συγκέντρωση κόσμου στην ιστορία της ΑΕΛ Καναδά. Όλοι ήρθαν να παρακολουθήσουν το σωματείο που εδώ και τρία χρόνια δεν έχει γνωρίσει την ήττα!!! Όλοι ήρθαν να παρακολουθήσουν το πλέον πολυσυζητημένο σωματείο στο MMSL. Όλοι ήρθαν να δουν την ΑΕΛ Καναδά! Στα ηχεία ακούγονταν «Ο αετός πεθαίνει στον αέρα» όταν εισήλθαν στο γήπεδο «Οι έντεκα αετοί του Ολύμπου».
Πριν τον αγώνα, ο προπονητής και γενικός διευθυντής Μίλτον Γουγουλιάς, ο προπονητής της ΑΕΛ Ντέιβ Άνταμς και οι αρχηγοί της ΑΕΛ Μιχαλόπουλος, Άντριου, Πατσέκο, Σιμόες και Ζιρτιλίδης τίμησαν τον πρόεδρο της Ελληνικής κοινότητας του Λονδίνου, κύριο Τζιμ Γιαννούλη, τον οποίο ευχαρίστησε ο Μίλτον Γουγουλιάς για την διαχρονική υποστήριξη ενώ το ίδιο επισήμανε και για την Ελληνική κοινότητα. Η ΑΕΛ παρέδωσε στον κύριο Γιαννούλη και την Ελληνική κοινότητα αναμνηστική πλακέτα της ομάδας και μια φανέλα. Μετά την λήξη αυτής της όμορφης εκδήλωσης ήρθε η ώρα για δουλειά, ώρα για αγώνα.

Η ΑΕΛ προσπαθούσε να κυκλοφορήσει τη μπάλα και να βρει χώρους και ρυθμό, ενώ η Exeter ήταν πολύ ανοργάνωτη. Στο 14' ο Ντ. Ολιβέιρα άνοιξε το σκορ, ενώ στο 23' ο Άντριου ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Βεργυρής έγραψε το 3-0.

Κατά τη ανάπαυλα ο προπονητής της ΑΕΛ συγκέντρωσε τους παίκτες του υπενθυμίζοντάς τους ότι το πλήθος του κόσμου ήρθε να τους παρακολουθήσει και να τους υποστηρίξει, χωρίς να παραλείψει να επισημάνει ότι είναι για τρίτη συνεχόμενη περίοδο αήττητοι. Αμέσως μετά με το 1, 2, 3 όλοι μαζί σαν μια γροθιά βροντοφώναξαν ΑΕΛ και πήραν θέσεις για το δεύτερο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ επιβράδυνε το παιχνίδι και τον ρυθμό της. Στο 70' ο Ντ. Ολιβέιρα βρήκε  τον Νας που με κεφαλιά έγραψε το 4-0. Στο 83' ήταν η σειρά του πρώτου σκόρερ όλων των κατηγοριών, Κιθ Άντριου, να γράψει το τελικό 5-0. Η άμυνα της ΑΕΛ για άλλη μια φορά στάθηκε στο ύψος της, αυτό που επανειλημμένα έχει χαρακτηρίσει ονπροπονητής της ΑΕΛ ως «Υπουργείο Άμυνας».

Και ενώ οι παίκτες της ΑΕΛ αλληλοσυγχαίρονταν, κάποιος παίκτης της Exeter είπε στον προπονητή της ΑΕΛ : «Η ΑΕΛ είναι ασταμάτητη και κανένας δεν μπορεί να τη νικήσει. Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ μια τόσο ισχυρή ομάδα».

Οι παίκτες απολάμβαναν το ποτό τους, τα εδέσματα και τις εορταστικές εκδηλώσεις του φεστιβάλ και ο προπονητής της ΑΕΛ βρήκε την ευκαιρία να κάνει τα ακόλουθα σχόλια:
«Απόψε είναι μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά.  Η ΑΕΛ έπαιξε κατά τη διάρκεια του ιστορικού και πολύ διμοφιλούς Ελληνικού φεστιβάλ ΩΠΑ. Οι παίκτες μας ήταν συγκεντρωμένοι, παρότι κατά διαστήματα είμασταν εφησυχασμένοι, χωρίς ωστόσο ν' απειληθούμε. Είμαι πολύ περήφανος για κάθε παίκτη ξεχωριστά. Ευχαριστούμε την Ελληνική κοινότητα του Λονδίνου για την υποστήριξη. Ευελπιστούμε να λάβουμε μέρους και στις εορταστικές εκδηλώσεις του επόμενου φεστιβάλ ΩΠΑ», δήλωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς.

Επόμενος αγώνας για την ΑΕΛ την προσεχή Τρίτη, 27 Ιουνίου, 19:00 στο αθλητικό κέντρο του St Thomas, με την ομώνυμη ομάδα.

Ο αγώνας της ΑΕΛ βιντεοσκοπήθηκε και θα μεταφορτωθεί στο YouTube ώστε να υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης από όποιον επιθυμεί. Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν σύντομα. Ο αγώνας άρχισε και ο ουρανός καλύφθηκε από ένα πανέμορφο χρώμα. Ο Θεός χαμογέλασε στην ΑΕΛ και το γήπεδο του Ελληνικού κέντρου. Στο φόντο διακρίνονται οι σκηνές και οι εορταστικές εκδηλώσεις του Ελληνικού φεστιβάλ ΩΠΑ, όπως και η Ελληνική Ορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Τριάδος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής κοινότητας του Λονδίνου κύριος Τζιμ Γιαννούλης, ο προπονητής και γενικός διευθυντής της ΑΕΛ Μίλτον Γουγουλιάς, ο Πέδρο Σιμόες, Ο Κιθ Άντριου, ο Ντίνο Ζιρτιλίδης, ο Τζον Μιχαλόπουλος, ο Τζορτζ Χάβαρης, ο Τζορτζ Δαβάκος και ο προπονητής της ΑΕΛ Ντέιβ Άνταμς με την αναμνηστική πλακέτα πριν την έναρξη του αγώνα. Οι προπονητές της ΑΕΛ Μίλτον Γουγουλιάς και Ντέιβ Άνταμς παραδίδουν στον πρόεδρο της Ελληνικής κοινότητας του Λονδίνου κύριο Τζιμ Γιαννούλη αναμνηστική πλακέτα και φανέλα της ΑΕΛ σε αναγνώριση της συνεχούς υποστήριξης της Εληνικής κοινότητας προς την ομάδα.



 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top