Τρίτη αγωνιστική του ανοιχτού πρωταθλήματος MMSL και η ΑΕΛ Καναδά ταξίδεψε στην πόλη του Woodstock για ν' αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, χωρίς να επηρεαστεί από το ταξίδι, κατάφερε να συντρίψει την γηπεδούχο ομάδα με 9-2, πετυχαίνοντας το 3 στα 3.
Οι βυσσινί πήραν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα, σκοράροντας συχνά, ενώ οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν ν' ανταπεξέλθουν στην ταχύτητα των φιλοξενούμενων. Μια επικίνδυνη στιγμή υπήρξε στο πρώτο ημίχρονο με τον Νικολακάκο που σηκώθηκε για κεφαλιά μετά από κόρνερ, ο αμυντικός τον έσπρωξε στην πλάτη με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο έδαφος κρατώντας τον ώμο του. Ο διαιτητής δεν είδε παράβαση, ο Άντριου διαμαρτυρήθηκε για να δεχτεί την κίτρινη κάρτα!!! Ο προπονητής της ΑΕΛ έξαλλος έτρεξε στον διαιτητή απαιτώντας εξήγηση για την απόφασή του. «Οι παίκτες μας τραυματίζονται και ο διαιτητής κλείνει τα μάτια του!! Ζητήσαμε μια εξήγηση και πήραμε κίτρινη κάρτα!!! Από ποιον πλανήτη είναι ο διαιτητής; Μπορώ να πω μόνο ότι είναι απίστευτα ανίκανος», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ Μίλτον Γουγουλιάς.
Το ημίχρονο βρήκε την ΑΕΛ προηγούμενη με 0-4.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παρόμοιο με το πρώτο και το σκορ έφτασε στο 0-8. Στο σημείο αυτό η ΑΕΛ άρχισε να παίζει νωθρά και σταμάτησε να επιτίθεται με αποτέλεσμα να δεχτεί δύο τέρματα. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την ΑΕΛ θριαμβεύτρια με 2-9.

Σκόρερ της ΑΕΛ: Μάρλοου (3), Άντριου (3), Νας, Κερ και Σιμόες.

Λόγω της κακής διαιτησίας, πολύ θυμωμένος ο προπονητής της ΑΕΛ αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο μετά τη λήξη του αγώνα.

Επόμενος αγώνας για την ΑΕΛ, Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 20:30, στο γήπεδο του Ελληνικού κέντρου με αντίπαλο την ομάδα της Lucan.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top