Πρώτος αγώνας για την προκριματική φάση του κυπέλλου MMSL, με την ΑΕΛ Καναδά να ταξιδεύει στο North West του London για ν' αντιμετωπίσει την ομάδα των Rangers. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να είχαν κατοχή μπάλας 90%, αλλά το σκορ παρέμεινε στο φτωχό 0-1, χωρίς ν' ανταποκρίνεται στα στατιστικά του αγώνα. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 15ο λεπτό από τον Ντέβονις. Από το σημείο αυτό και μετά ήταν ένα ντροπιαστικό βράδυ για την ΑΕΛ αφού Ντέβονις και Κάρλισιτς αδυνατούσαν να τελειώσουν τις πάμπολλες ευκαιρίες που είχαν.
«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τα φτωχά τελειώματα. Είναι απαράδεκτο για όποιον φοράει τη φανέλα της ΑΕΛ!», δήλωσε πολύ απογοητευμένος ο προπονητής της ΑΕΛ, Μίλτον Γουγουλιάς.

Η ΑΕΛ παρουσιάστηκε με έλλειψη της τελευταίας στιγμής αφού ο Σιμόες δεν συμμετείχε και η απουσία του στον χώρο του κέντρου ήταν εμφανής. Η αμυντική γραμμή ήταν συμπαγής.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ δήλωσε ότι «πρέπει να κρατήσουμε τη νίκη και την πρόκριση από αυτόν τον αγώνα και να προχωρήσουμε. Μπορούμε να πάρουμε από αυτόν τον αγώνα το εξής: τελειώματα, τελειώματα, τελειώματα!!! Δεν είναι πυρηνική φυσική. Αν δεν  αξιοποιείς τις ευκαιρίες σου, θα το πληρώσεις στην πορεία. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα υπάρξουν αλλαγές», συμπλήρωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς.

Επόμενος αγώνας για την ΑΕΛ την Παρασκευή, 20:30, στο ίδιο γήπεδο, με την ίδια ομάδα, για το πρωτάθλημα. Στον επόμενο γύρο του κυπέλλου η ΑΕΛ θ' αντιμετωπίσει την ομάδα των German Canadians C η οποία απέκλεισε την Β ομάδα της ΑΕΛ. Η ημερομηνία τέλεσης του αγώνα θ' ανακοινωθεί προσεχώς.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top