Σε έντονο «πονοκέφαλο» έχει εξελιχθεί η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Σούπερ Λίγκας και αυτό φάνηκε από τα παράπονα ορισμένων ομάδων στο ΔΣ. Μάλιστα, η συνεδρίαση της ερχόμενης Τετάρτης θα είναι πολύ κρίσιμη, καθώς θα συζητηθεί το «ψαλίδι» κατά 10% του ποσού που έχει προτείνει η NOVA, για την παραχώρηση των τηλεοπτικών για τα επόμενα δύο χρόνια.
Στο ΔΣ όπως αναφέρει το sport-fm ειπώθηκε η άποψη πως το συνδρομητικό κανάλι πρότεινε τη συγκεκριμένη μείωση, καθώς δεν έχει τα προσδοκώμενα κέρδη, ενώ υπήρξε και μία πιο… ακραία φωνή που έκανε λόγο για… κανόνι από την πλευρά του καναλιού.

Από ‘κει και πέρα, έπεσε στο τραπέζι και η περίπτωση της καταγγελίας της σύμβασης, ωστόσο αν κάποιο μέρος προχωρήσει μονομερώς σε μία τέτοια ενέργεια, τότε θα υποχρεωθεί να καταβάλει στο άλλο, το ποσό που προβλέπει η συμφωνία. Συνεπώς, από την πλευρά των ΠΑΕ η μονομερής καταγγελία της σύμβασης αποκλείστηκε ως σενάριο.

Επίσης, κάποια άλλη πλευρά πρότεινε να εξεταστούν άλλες λύσεις. Όμως, κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να γίνει, καθώς βάσει σύμβασης μία ενδεχόμενη συζήτηση με άλλον τηλεοπτικό σταθμό δεν μπορεί να γίνει πριν τον Ιανουάριο του 2019.

Τέλος, υπήρξαν και παράπονα για την παρακράτηση χρημάτων από τη NOVA, λόγω της εφαρμογής των σχετικών ρητρών, ενώ την ίδια ώρα δεν έχει καταβληθεί η δόση του Μαΐου και του Ιουνίου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top