Ήταν μια όμορφη βραδιά για ποδόσφαιρο και η ΑΕΛ Καναδά σε σπουδαία φόρμα. Με τις επιστροφές των Σιμόες και Ντ. Ολιβέιρα, με 3-4-3, πίεση, κατοχή και έλεγχο μπάλας η NorWest δεν μπορούσε να αντέξει. Η ΑΕΛ αυτού του αγώνα ήταν μια τελείως διαφορετική ομάδα από αυτή που αγωνίστηκε την Τρίτη για το κύπελλο με τον ίδιο αντίπαλο, στο ίδιο γήπεδο. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-4.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν και πάλι παράσταση για έναν, την ΑΕΛ, που κυριάρχησε σε όλες τις γραμμές. Εμφάνιση πρωταθλητή από πρωταθλήτρια ομάδα. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την ΑΕΛ νικήτρια με 1-9.

Σκόρερ της ΑΕΛ : Άντριου (4), Νικολακάκος, Ζιρτιλίδης, Χάβαρης, Βεργυρής, Παρκ.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ, Μίλτον Γουγουλιάς δήλωσε:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αποψινή μας εμφάνιση. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μας που αντεπεξήλθαν σε τρία δύσκολα συνεχόμενα παιχνίδια μέσα σε επτά ημέρες! Απίστευτο!! Δεν θα σχολιάσω την διαιτησία. Οι ενέργειές μου στην πλάγια γραμμή μιλούν από μόνες τους.
Τώρα θα εστιάσουμε την προσοχή μας στον επόμενο αγώνα με την Exeter, την προσεχή Παρασκευή, στις 20:30, στο γήπεδο του Ελληνικού κέντρου. Θα είναι μια ιδιαίτερη βραδιά καθότι το Ελληνικό φεστιβάλ ΩΠΑ θα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Προσδοκούμε πλήθος κόσμου και θέλουμε να προσφέρουμε στον κόσμο μια καλή εμφάνιση.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας».

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top