Ο επιθετικός της ΑΕΛ, Θωμάς Ναζλίδης, μίλησε σε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη, στο Metrosport.
Αναλυτικά ο Θωμάς Ναζλίδης
Για τη φετινή χρονιά στην ΑΕΛ
«Με βάση τους στόχους που είχαν τεθεί η χρονιά ήταν επιτυχημένη, σίγουρα δεν αρμόζει στην ιστορία της ΑΕΛ να μένει στην κατηγορία και να είναι ευτυχισμένη αλλά η φετινή χρονιά ήταν μεταβατική οπότε την θεωρώ μεταβατική. Η ΑΕΛ πρέπει να είναι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, να διεκδικεί πράγματα, να είναι μέσα στο Κύπελλο γιατί έχει αποδείξει ότι μπορεί να το κατακτήσει. Δεν αρμόζει στην ΑΕΛ να παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία. Ατομικά ήταν μια από τις καλύτερες χρονιές, με περισσότερα γκολ, περισσότερες ασίστ και να βοηθήσω την ομάδα να πάει ψηλότερα την επόμενη χρονιά» αποκρίθηκε ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΛ.

Για το γκολ που ευχαριστήθηκε περισσότερο μέσα στη χρονιά
«Αυτό κόντρα στην Κέρκυρα αλλά δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τελικά το αποτέλεσμα. Αν το κρατούσαμε ίσως να είχαμε τελειώσει νωρίτερα με την υπόθεση παραμονή».

Για τον Αγγελο Αναστασιάδη 
«Η εκτίμηση που έχω στον Αγγελο Αναστασιάδη είναι τεράστια, τον έχω πολύ ψηλά στο μυαλό μου. Με πιστεύει και τον πιστεύω, ήταν πολύ αμοιβαίο. Πριν την πρόσληψη του Αναστασιάδη είχα μιλήσει και με τον κ.Κούγια, μετά και την ανακοίνωση του πρόσληψης του Αγγελου ήταν δεδομένο ότι θα πήγαινα εκεί» αποκρίθηκε. Ο Αγγελος Αναστασιάδης είναι ένας άνθρωπος που με τις ατάκες του προκαλεί γέλιο και χαμόγελα σε όλους. Ο Θωμάς μας εκμυστηρεύτηκε την κορυφαία ατάκα της χρονιάς, «Θα με πεθάνετε, θα με πεθάνετε» είπε ο Άγγελος μετά το γκολ με τον Ολυμπιακό.

Για τον πρόεδρο της ΑΕΛ, τον κ.Κούγια
«Είναι άριστες οι σχέσεις μου, δεν είχα κανένα παράπονο από την πρώτη μέρα. Έχει την τρέλα του με το ποδόσφαιρο, παθιάζεται με αυτό που κάνει και μου αρέσει εμένα αυτό. Ο κ.Κούγιας πήρα μια ομάδα διαλυμένη, την ανέβασε στην πρώτη κατηγορία και κάνει βήματα προς τα μπροστά. Θέλει να φτάσει την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται».

Για τον Σάκη Τσιώλη
«Οι σχέσεις μας ήταν άριστες, δεν είχε πρόβλημα που με έφερε ο Αγγελος. Βοήθησε και εκείνος για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τον κ.Αντρέ Πάους
«Έχει εντελώς διαφορετική φιλοσοφία, μια καθαρά ολλανδική φιλοσοφία πάνω στο ποδόσφαιρο. Μου αρέσει πολύ γιατί είναι φαν του κυριαρχικού ποδοσφαίρου».

Φυσικά ο φορ της ΑΕΛ πιστεύει ότι για να γίνεις καλύτερος θέλεις και καλύτερους συμπαίκτες, τονίζοντας πως η ομάδα με τις μεταγραφές που θα κάνει θα ανέβει επίπεδο και ήδη έχει δείξει κάτι τέτοιο.

Για το αν θα ακολουθούσε τον Αναστασιάδη
«Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΛ και είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα. Πρέπει να υπάρχουν οι συνθήκες για να συμβεί κάτι τέτοιο».

Τα προηγούμενα χρόνια ακούστηκε το όνομα του για πολλές ομάδες, δεν θέλησε να δώσει έκταση όμως ξεκαθάρισε ότι είχε μιλήσει με αρκετές ομάδες της Σούπερ Λιγκ ειδικά στην περίοδο που αγωνιζόταν στον Πλατανιά. Περιβάλλον, συνθήκες, η προοπτική που υπάρχει και η δυναμική της ομάδας είναι τα 4 βασικά στοιχεία που τον ενδιαφέρουν για να συμφωνήσει με μια ομάδα.

Για την χειρότερη στιγμή στην καριέρα του 
«Ο τραυματισμός μου στους χιαστούς όταν ήμουν στον Πλατανιά. Είχα πετύχει 5 γκολ σε 6 παιχνίδια, θα μπορούσα να είχα πάει στον Άρη, σε ομάδες της Αθήνας ή στο εξωτερικό, είχαν ακουστεί διάφορα, θα μπορούσε να είχε αλλάξει η καριέρα μου. Έπαθα όμως αυτή τη ζημιά, έμεινα 1 χρόνο εκτός αγώνων και έμεινα πίσω. Μην ξεχνάς ότι ήμουν μόλις 24 ετών».

Για την καλύτερη στιγμή στην καριέρα του
«Η άνοδος με τον Πλατανιά. Μια ομάδα από το πουθενά, μια ομάδα των 300 κατοίκων που δεν υπήρχε στον ποδοσφαιρικό χάρτη ξαφνικά ανέβηκε και δεν κατάλαβε κανείς πως. Ήταν σαν παραμύθι».

Για την κατάσταση που επικρατεί με την ομάδα του Ηρακλή που κέρδισε την παραμονή του στην κατηγορία και μπορεί να πέσει στα χαρτιά 
«Είναι μια κατάσταση που την βιώνουν κάποιες ομάδες κάθε χρόνο. Είμαστε η μοναδική χώρα που συμβαίνει αυτό. Φέτος έτυχε στον Ηρακλή, μια ιστορική ομάδα που κατάφερε να πετύχει την παραμονή της μέσα στο γήπεδο και τώρα δημιουργείται ένα θέμα που είναι ανούσιο για όλους».

Για τα κρούσματα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο
«Το ποδόσφαιρο αντικατοπτρίζει την κοινωνία μας, ο κόσμος είναι πιεσμένος, η κρίση έχει επηρεάσει τους πάντες και ο κόσμος κάπου πρέπει να ξεσπάσει. Δεν είναι σωστό αλλά εκεί φαίνεται ότι ξεσπάει. Είναι μια εικόνα της κοινωνίας μας, δεν λειτουργεί τίποτα όπως πρέπει όπως και στην κοινωνία μας».

Για τον Αρη και τον λόγο που πιστεύει να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ μίλησε για αυτοκριτική
«Εγιναν λάθη για να μην καταφέρει ο Αρης να ανέβει κατηγορία. Πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους, εγώ έτσι κάνω με τον εαυτό μου πρώτα κοιτάω τι έκανα εγώ λάθος και μετά τι έκαναν οι γύρω μου»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top