Για όλους και για όλα μίλησε στον ArenaFM 89.4 ο πρώην πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής. Αναφέρθηκε στην αγαπημένη του ομάδα, το πρόβλημα που προέκυψε με το γήπεδο και τις πιθανότητες που έχει να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ, αλλά και στους λόγους που έφυγε από το ποδόσφαιρο.Μίλησε για τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και για τον Παύλο  Μυροφορίδη, τονίζοντας ότι ο Αρης πήρε τον πιο κατάλληλο άνθρωπο για να πετύχει τον στόχο του.
Αναλυτικά ο Σταμάτης Βελλής:
Για το πρόβλημα που υπήρξαν με το γήπεδο: 
«Υπήρχε ένα πρόβλημα στην συμφωνία μεταξύ Ερασιτέχνη και ΠΑΕ το οποίο θεωρώ ότι είναι σύνηθες , αλλά η κατάσταση δεν έδειχνε να οδηγείτε σε αίσιο τέλος και έκανα μια προσπάθεια μιλώντας και στις δυο πλευρές για να βρεθεί μια λύση. Τελικά βρέθηκε η λύση και η ομάδα θα συνεχίσει να πορεύεται με έδρα την Ριζούπολη».

Αναφορικά με το ότι θα πέφτουνε τέσσερις ομάδες από την Σούπερ Λιγκ: 
«Θα είναι πρόβλημα αλλά ίσως θα είναι και σωστό να μειωθούν οι ομάδες με όλα αυτά που γίνονται. Εγώ θεωρώ ότι δεν θα κινδυνέψει η ομάδα και δεν το λέω επειδή είμαι Απολλωνιστής. Η διοίκηση πορεύετε σωστά και φαίνονται αποφασισμένοι να στηρίξουν την ομάδα και να γίνουν οι σωστές επιλογές».

Για τον λίγο κόσμο που έχει η ομάδα: 
«Αυτό ήταν και το μαράζι το δικό μου… Είναι λίγο αλλά καλός ο κόσμος του Απόλλωνα. Δεν δημιουργούν προβλήματα, επεισόδιο και δεν έχει γίνει ποτέ τίποτα».

Για τα επεισόδια που γίνονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο: 
«Αυτός ήταν και ο λόγος που αποχώρησα από το Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και ο λόγος που αρνούμαι να αναλάβω οποιοδήποτε θεσμικό ρόλο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: 
«Οι διαιτησίες πλέον μοιράζονται, αλλά έχω την αίσθηση ότι αντί να έχουμε εξυγίανση έχουν διαγωνισμό …χαλίφηδων . Βλέπω το πνεύμα των παραγόντων και δεν βλέπω να έχει αλλάξει κάτι. Για την διοίκηση της σημερινής ΕΠΟ τι να πούμε τώρα; Εδώ σκοτώθηκαν στον τελικό και δεν έγινε τίποτα. Δεν μπορείς βέβαια να τους κατηγορήσεις γιατί είναι μια μεταβατική περίοδος».

Αναφορικά με τον Ιβάν Σαββίδη: 
«Είχα πει πιο παλιά και είχα εκφέσει μεγάλη πίστη στο τι μπορεί να επιφέρει ο κ.Σαββίδης. Είχα εναποθέσει πολλές ελπίδες, χωρίς να τον ξέρω τον άνθρωπο, θεωρούσα ότι θα είναι ένα αντίπαλο δέος, με την σωστή πλευρά. Άλλο περίμενα, αλλά άλλο βλέπω. Μακάρι να κάνω λάθος».

Για τον Παύλο Μυροφορίδη: 
«Είχα μια άριστη συνεργασία σε ατομικό επίπεδο, ακόμα και τώρα μιλάω μαζί του μια φορά την βδομάδα. Θεωρώ ότι ξέρει την ελληνική αγορά παικτών καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον, οπότε πιστεύω ότι ο Άρης πήρε τον πιο κατάλληλο άνθρωπο για να πετύχει τον στόχο του. Έχει κρίση για τους παίκτες με μεγάλο βαθμό ευστοχίας και είναι δίκαιος».

Για τον Αλέκο Βοσνιάδη: 
«Και με τον Αλέκο είχα άριστη σχέση . Θα τον χαρακτήριζα κύριο και τα αποτελέσματα του στην Β’ Εθνική, μιλάνε από μόνα τους».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top