Για την συμφωνία του με την ΑΕΛ μίλησε ο νέος κεντρικός αμυντικός, Άλμπι Άλα. Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο νέος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Άλμπι Άλα, που μίλησε στο AEL Radio, για την ΑΕΛ.
Αναλυτικά ο Άλμπι Άλα:
Για τη μεταγραφή του στην ΑΕΛ: 
«Είμαι αρκετά χαρούμενος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου. Η ΑΕΛ είναι μία μεγάλη ομάδα και οι στόχοι μου συμβαδίζουν. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΑΕΛ που με εμπιστεύθηκαν και μου έκαναν την τιμή να φορέσω τη φανέλα και τους συνεργάτες μου που τόσο καιρό είναι σε συζητήσεις και τα βρήκανε με την διοίκηση. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που έχουμε συνεργαστεί και παλιά».

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: 
«Η αλήθεια είναι πως γίνεται μία καλή προσπάθεια στο αλβανικό πρωτάθλημα, αλλά χαίρομαι που επιστρέφω στην στην Ελλάδα γιατί εδώ μεγάλωσα. Εδώ ζω καλύτερα».

Για το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος: 
«Η ΑΕΛ είναι μία μεγάλη ομάδα και θέλω να συνεχίσω την πορεία που τέλειωσα τη φετινή χρονιά στο αλβανικό πρωτάθλημα που τέλειωσε με επιτυχίες. Θέλω να δώσω στην ομάδα το πνεύμα του νικητή και όλοι μαζί να κάνουμε μία καλή χρονιά. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος».
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top