Βραδιά μνήμης και τιμής για την Α.Ε.Λ. ήταν η χθεσινή στον Μύλο του Παππά καθώς έλαβε χώρα η διπλή εκδήλωση του Σωματείου μας. Από νωρίς συγκεντρώθηκαν οι νεαροί αθλητές των τμημάτων υποδομής χρωματίζοντας με έντονο βυσσινί τον προαύλιο χώρο. Τη λιτή τελετή λήξης που ακολούθησε, προλόγισε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνης Τσαγκάλης και στη συνέχεια το λόγο πήραν οι αρχιπροπονητές των τμημάτων  κ.κ. Γιάννης Βασιλείου (αρχιπροπονητής Ακαδημίας Ποδοσφαίρου), Γιώργος Βαγιόπουλος (αρχιπροπονητής Ακαδημίας Μπάσκετ), Δημήτρης Ιόβτσεφ και Νίκος Καλαθάς (αρχιπροπονητής και προπονητής ανδρικής ομάδας βόλλει αντίστοιχα), Χρήστος Γκόλτσιος (υπεύθυνος προπονητής Στίβου), Νίκος Γκαλίτσιος (προπονητής γυναικείων τμημάτων ποδοσφαίρου), κάνοντας περιεκτικό απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε.
Ακολούθησε η τιμητική εκδήλωση για την Κυπελλούχο ομάδα του 2007 με τους παρουσιαστές κα Κωνσταντίνα Θεοχαρούλη και τον κ. Σωτήρη Κέλλα να αναλαμβάνουν με απόλυτη επιτυχία να ξυπνήσουν μνήμες Κυπέλλου στους παρευρισκόμενους. Στην πρόσοψη του κτιρίου του Μύλου εναλλάσσονταν  εικόνες και βίντεο από το έπος του Πανθεσσαλικού, με το ειδικό αφιέρωμα στον αδικοχαμένο Παναγιώτη Μπαχράμη να αποσπά τη συγκίνηση και το χειροκρότημα όλων.

Η βραδιά όμως ήταν αφιερωμένη στους πρωταγωνιστές και αυτοί ανέλαβαν να μεταδώσουν τις μνήμες τους στους φιλάθλους αλλά και τις συμβουλές τους προς τους νεαρούς αθλητές, πριν παραλάβουν  τα συμβολικά αναμνηστικά των 10 ετών. Τα πυροτεχνήματα και ο ύμνος της Α.Ε.Λ. ήταν το καλύτερο κλείσιμο της τελετής.

Το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του για την τιμή που του περιποίησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Πηλαδάκης, ο Αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Κωνστάντος, ο προπονητής κ. Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του κ. Μάκης Αγγελίνας και Γρηγόρης Γεωργίτσας, κ. Κωνσταντίνος Καλαμπάκας, κ. Χρήστος Μιχαήλ, κ.Χρήστος Τριανταφυλλου.
Οι αρχηγοί κ. Νίκος Νταμπίζας και Ζήσης Ζιάγκας, ο κ. Στέλιος Βενετίδης, κ. Στέφανος Κοτσόλης, κ. Παναγιώτης Κηπουρός, κ. Σπύρος Βάλλας, κ. Γιώργος Γκαλίτσιος, κ. Ανδρέα Χατζηλιόντα, κ. Αντώνη Πούτα.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοράστό, τον Δήμο Λαρισαίων για τη συνδιοργάνωση και παραχώρηση του χώρου και ιδιαίτερα την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών και τον αντιδήμαρχο κ. Πάνο Σάπκα.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν οι διατελέσαντες Πρόεδροι της ΠΑΕ κ. Αδάμος Τσιάχας, κ. Σίμος Παλαιοχωρλίδης, κ. Διαμαντής Αδαμόπουλος, καθώς και οι πρώην Πρόεδροι του Σωματείου κ. Ηλίας Φασούλας και κ. Αναστάσιος Τριανταφύλλου.

Ιδιαίτερη αναφορά και ευχαριστίες : στον κ. Πασχάλη Μάντη και κ. Στέλιο Ζαφειρόπουλο και την G.M. Studio που με πρωτοποριακό τρόπο έντυσαν οπτικοακουστικά την όλη εκδήλωση, στον κ. Άλκη Σακογιάννη και κ. Αχιλλέα Κωτσόπουλο για τη φιλοξενία στο Μύλο 1927, το ΚΕΚ Δήμητρα και ιδιαίτερα τον κ. Κώστα Βράκα.

Τέλος, ευχαριστούμε τους φιλάθλους της ΑΕΛ και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Μάϊο του 2018 για τα 30χρονα του Πρωταθλήματος, σε μια εκδήλωση ακόμα πιο λαμπερή.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top