Ο Γιώργος Γεμιστός έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας που πήρε μέρος στο πρωτάθλημα Μαυροβουνίου αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος όπου αγωνίστηκε. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός σκόραρε τέσσερα γκολ σε 16 ματς με την Λόβτσεν. Μεταξύ άλλων αντιμετώπισε δύο φορές την δευτεραθλήτρια Μαυροβουνίου, Ζέτα τα καρέ της οποία υπερασπιζόταν μέχρι πρότινος ο νυν γκολκίπερ της ΑΕΛ, Μλάντεν Μπόζοβιτς.
Ο 32χρονος τερματοφύλακας με προϋπηρεσία σε Παρτιζάν (Σερβία), Βιντεότον (Ουγγαρία) και Τομ Τομσκ (Ρωσία), αλλά και σταθερή παρουσία στην εθνική ομάδα του Μαροβουνίου, μεταπήδησε την περασμένη Τρίτη στην ΑΕΛ. «Θεωρώ πως πρόκειται για έναν αξιόλογο και σταθερό τερματοφύλακα. Το έχει δείξει άλλωστε και η πορεία του αυτό. Αγωνιζόταν στη Ζέτα, μια ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό στο Μαυροβούνιο και έχασε το πρωτάθλημα στην ισοβαθμία. Θεωρείται από τους καλύτερους τερματοφύλακες στη χώρα και για αυτό καλείται στην εθνική τους ομάδα».

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μιλώντας στο gazzetta στάθηκε στα ματς της Λόβτσεν με την Ζέτα, όπου είχε μάλιστα και δοκάρι.
«Παίξαμε αντίπαλοι δύο φορές φέτος. Δυστυχώς δεν κατάφερα να σκοράρω απέναντι του, καθώς σε μια περίπτωση στάθηκα άτυχος έχοντας δοκάρι. Μου έκανε καλή εντύπωση. Μπορώ να πω πως ενέπνεε σιγουριά στους συμπαίκτες του. Το πρωτάθλημα Μαυροβουνίου μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα προβεβλημένο, αλλά αναδεικνύει διαχρονικά ικανότατους ποδοσφαιριστές, τόσο σε επίπεδο ταλέντων, όσο και έμπειρων παικτών όπως είναι ο Μπόζοβιτς». Ο Γεμιστός εξέφρασε την βεβαιότητα του πως ο Μπόζοβιτς θα κάνει αισθητή την παρουσία του στην ΑΕΛ.

«Μου έκανε εντύπωση που συμφώνησε με την ΑΕΛ , αλλά μην ξεχνάμε πως πρόκειται για έναν διεθνή τερματοφύλακα. Νομίζω πως θα καταφέρει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις που υπάρχουν στην ΑΕΛ, διαθέτει το ειδικό βάρος για να πετύχει. Εύχομαι να ξανασυναντηθούμε είτε ως αντίπαλοι, είτε ως συμπαίκτες».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top