Αρκετές είναι οι ομάδες που καλοβλέπουν την περίπτωση του γκολκίπερ του Άρη, Σωκράτη Διούδη. Ο Σωκράτης Διούδης, εκτός από ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, είναι και ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας και από τους λίγους που γλίτωσαν από την… μουρμούρα του κόσμου, μετά από την φετινή αποτυχημένη σεζόν του Άρη.
Όπως αναφέρει το flnews ο 24χρονος πορτιέρο είναι βασικός και αναντικατάστατος στα πλάνα του Νίκου Κωστένογλου, όμως η παραμονή του στην Θεσσαλονίκη, παρά το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο, δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Και αυτό γιατί δεν είναι λίγες οι ομάδες που φέρονται πως επιθυμούν την απόκτηση του.. Πρώτος και καλύτερος, η ομάδα στην οποία αγωνίστηκε την περσινή σεζόν (ως δανεικός από την Κλαμπ Μπριζ), ο Πανιώνιος. Η θέση του βασικού τερματοφύλακα στην Νέα Σμύρνη αναμένεται να μείνει «ορφανή», καθώς ο Ανδρέας Γιαννιώτης αναμένεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ( από τον οποίο είχε παραχωρηθεί δανεικός στην ομάδα της Νέας Σμύρνης), με τον Διούδη να θεωρείται ο πρώτος στόχος των «κυανέρυθρων».
Από εκεί και πέρα, δημοσιεύματα θέλουν και την ΑΕΛ έτοιμη να κάνει κίνηση για την απόκτηση του, ενώ σενάρια θέλουν μέχρι και τον Παναθηναϊκό να κοιτάζει την περίπτωση του τερματοφύλακα του Άρη. Να σημειωθεί πάντως, πως κανείς δεν έχει… κτυπήσει την πόρτα των «κιτρινόμαυρων» μέχρι στιγμής ενώ και ο ίδιος ο Διούδης δεσμεύεται με τριετές κλειστό συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top