Εξώδικο στη Super League έστειλε ο δικηγόρος αθλητικού δικαίου, Γ. Παναγόπουλος, ο οποίος παραστάθηκε ως πληρεξούσιο δικηγόρος του Ηρακλή, στο ΔΣ του συνεταιρισμού, στο οποίο ελήφθη κατά πλειοψηφία η απόφαση αφαίρεσης τριών βαθμών από την ομάδα της Θεσσαλονίκης για την «υπόθεση Πουρτουλίδη». Ως γνωστόν η ΠΑΕ Ηρακλής προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ το οποίο έκρινε άκυρη την απόφαση της Super League, η οποία (απόφαση) επί της ουσίας υποβίβαζε τον Ηρακλή στη Football League.
ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
Του Γεωργίου Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, Δικηγόρου Αθηνών

Σε συνέχεια της τουλάχιστον περιέργως αναπάντητης ακόμα από 29-5-2017 αίτησης μου, επανέρχομαι για να σας ζητήσω εκ νέου τα απομαγνηματοφωνημένα πρακτικά της από 8-5-2017 συνεδρίασης του ΔΣ, όπου παραστάθηκα ως πληρεξούσιος δικηγόρος της ΠΑΕ Ηρακλής για την υπόθεση ΠΟΥΡΤΟΥΛΙΔΗ, καθώς και τα πρακτικά της από 24-5-2017 συνεδρίασης για το ίδιο θέμα, προκειμένου να Κατατεθούν αρμοδίως

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
Και με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μου

ΣΑΣ ΚΑΛΩ να μου αποστείλετε εντός τριών (3) ημερών τα πλήρη πρακτικά των προαναφερθέντων πρακτικών, άλλως ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ότι θα προσφύγω εναντίον σας ενώπιον των αρμόδιων πολιτικών και αθλητικών δικαστηρίων.

Αθηνα 15-6-2017
Ο εξωδίκως δηλών και προσκαλών δικηγόρος
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top