Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Αντρέ Πάους, για την φιλική ήττα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που έγινε στο Στάδιο του Καρπενησίου.
Αναλυτικά ο Αντρέ Πάους
«Δε βγάζω συμπεράσματα τώρα, οι παίκτες βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας. Πιστεύω παίξαμε ένα καλό παιχνίδι και είναι κρίμα που χάσαμε το Λεοζίνιο, και δεν θα τον έχουμε στα φιλικά παιχνίδια. Θα δούμε τι θα γίνει και πόσο θα απουσιάσει. Οι παίκτες δουλεύουν καθημερινά».

Για το εάν έχει καταλήξει στη βασική ενδεκάδα: 
«Όλοι οι παίκτες έχουν τις ευκαιρίες τους, είναι σημαντικό να παίρνουν λεπτά στην προετοιμασία. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και θα προσπαθήσουμε ακόμα παραπάνω από εδώ και πέρα. Κρατάμε τα καλά μας λεπτά».

Για τη φιλοσοφία του: 
«Μου αρέσει η ανάπτυξη από την άμυνα. Να κάνουμε καλούς συνδυασμούς και στο τέλος να δημιουργούμε ευκαιρίες. Μου αρέσει να πρεσάρουμε ψηλά και να κλέβουμε τη μπάλα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να βγει αυτή η μέθοδος. Κάποιοι παίκτες παίζουν σε αυτό το στιλ για πρώτη φορά. Οι παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο παίζουν για πρώτη φορά μεταξύ τους. Έτσι, έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε αλλά είμαι ικανοποιημένος από την πρόοδο μας».

Για το ρόστερ της ΑΕΛ αν έχει κλείσει:
«Είχα πει για 24 παίκτες, δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το τελικό χτίσιμο του ρόστερ. Έχουμε 27 παίκτες, 31 μαζί με τους τερματοφύλακες. Πρέπει να προπονηθούμε καλά και όταν προπονείσαι κάθε φορά θέλεις να παίξεις 11 εναντίον 11 και 5 παίκτες είναι εκτός. Έτσι, το ρόστερ των 23-24 παικτών χωρίς τους τερματοφύλακες θα είναι καλό».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top