Ένας πρώην παίκτης της ΑΕΛ σε ηλικία 37 ετών, αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του, μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, στην ομάδα του Αετού Μακρυχωρίου. Τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, μετά από 20χρονη παρουσία στο ποδόσφαιρο, αποφάσισε να κρεμάσει ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής, Λευτέρης Τέας.
Ο Λευτέρης Τέας γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου του 1980 και ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία την περίοδο 1998-99 από την ΑΕΛ στην οποία έμεινε μέχρι την περίοδο 2000-01. Ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός, έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο Αθηναϊκός, ο Εθνικός Αστέρας (2002-2005), η Κέρκυρα, ο Διαγόρας, η Καλαμάτα ο Ολυμπιακός Βόλου, Πυργετός, και ο Αετός Μακρυχωρίου.
Ο Λευτέρης Τέας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση και ανέφερε τα εξής:
«Πολλά ωραία πράγματα στη ζωή κάποτε τελειώνουν......(Ποτέ όμως δεν τελειώνουν τα ωραία πράγματα στη ζωή)......Κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει και αυτό ...Είχα πει πως όταν καταλάβω ότι δεν έχω την ίδια όρεξη για το ποδόσφαιρο όπως παλιά, θα σταματήσω. Κατάλαβα στον εαυτό μου ότι σε κάποια παιχνίδια πέρυσι δεν ανυπομονούσα τόσο πολύ να ξεκινήσουν... Εκεί κατάλαβα ότι όλο αυτό τελειώνει. Όταν τελειώνεις το ποδόσφαιρο δεν μπορείς να μείνεις μακριά, ειδικά όταν το έχεις αγαπήσει και είναι όλη σου η ζωή..Νομίζω πως μετά από τόσα χρόνια και τόσες στιγμές δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι για τον σύλλογο του ΑΕΤΟΥ, πραγματικά τα λόγια είναι περιττά κ η ΑΓΑΠΗ μεγάλη...Ευχαριστώ εσάς όλους που με ανεχτήκατε τόσα χρόνια !!!!»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top