Στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του πρωταθλήματος MMSL, την Τετάρτη το βράδυ η ΑΕΛ αντιμετώπισε την PCL, έχοντας αρκετές ελλείψεις αφού δεν τα κατάφεραν οι Νικολακάκος, Ντ. Ολιβέιρα, Μοχάμεντ, Τζ. Ολιβέιρα, Ζιρτιλίδης, Μούσα, Δαβάκος και Μάρλοου. Σαν να μην έφταναν οι πολλές απουσίες, ο Πατσέκο αποχώρησε τραυματισμένος στο 30', ενώ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου αποχώρησε και ο Βεργυρής με αποτέλεσμα οι «βυσσινί» να ξεμείνουν από αναπληρωματικούς.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0.
Στο 60' ο Παρκ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πέτυχε το 1-0. Λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1, μετά από λάθος των αμυντικών της ΑΕΛ. Στο 90' εκτυλίχτηκε ένα δράμα. Μετά από σέντρα ο Ρόσι με ψαλίδι σκοράρει, αλλά ο διαιτητής ακυρώνει το τέρμα με τη δικαιολογία ότι σήκωσε πολύ ψηλά το πόδι του, καθορίζοντας έτσι το αποτέλεσμα του αγώνα, χωρίς να δώσει κάποια άλλη εξήγηση στους παίκτες και τους προπονητές που απαιτούσαν να μάθουν τον λόγο ακύρωσης του τέρματος.

Ως τελικό αποτέλεσμα καταγράφηκε το ισόπαλο 1-1 με τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν για το αναπάντεχο αποτέλεσμα και τον βαθμό, παρότι η ΑΕΛ ήταν καλύτερή τους.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής και οι παίκτες της PCL απολογούνταν στους προπονητές και τους παίκτες της ΑΕΛ λέγοντας: «Λυπούμαστε. Ήταν μια κακή διαιτησία. Ήταν ένα καθαρό και τέλειο τέρμα. Σας έκλεψε ο διαιτητής».

Δηλώσεις έκανε και ο προπονητής της ΑΕΛ, Μίλτον Γουγουλιάς.
«Είμασταν ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα απόψε. Αξίζαμε τη νίκη, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να εμποδίσουν μια καλύτερη ομάδα να νικήσει. Απόψε ήταν ο διαιτητής. Βαρέθηκα και κουράστηκα από τις κακές, κραυγαλέες, μονόπλευρες διαιτησίες. Είναι αγχωτικό και ντροπιαστικό να παρακολουθείς τον διαιτητή να γελάει για τις κακές του αποφάσεις. Είναι ντροπιαστικό να παρακολουθείς τους παίκτες σου να τραυματίζονται αφού ο διαιτητής κάθεται και ξύνει το κεφάλι του. Όπως έχω ξαναπεί, εξαρτάται από εμάς. Μόνο εμείς μπορούμε να το ελέγξουμε. Πρέπει να παίζουμε το παιχνίδι της ΑΕΛ και να πετυχαίνουμε περισσότερα τέρματα. Δεν μπορούμε να παίζουμε κλειστά παιχνίδια. Γνωρίζουμε ότι η διοργανώτρια έχει στοχεύσει την ΑΕΛ. Γνωρίζουμε ότι η διοργανώτρια δεν θέλει η ΑΕΛ να τερματίσει αήττητη. Γνωρίζουμε ότι η διοργανώτρια δεν θέλει η ΑΕΛ να κατακτήσει πρωτάθλημα και κύπελλο. Ωστόσο, θα συγκεντρωθούμε ως δυνατή οικογένεια της ΑΕΛ που είμαστε και θα υπερνικήσουμε οτιδήποτε βρεθεί στον δρόμο μας!
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας».
Η ΑΕΛ θα προετοιμαστεί για τον επόμενο αγώνα που θα γίνει στο Arkona, την Παρασκευή, 14 Ιουλίου, 19:00, κλείνοντας τον πρώτο γύρο.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top