Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017 και η ΑΕΛ Καναδά συνέχισε τη διατήρηση του αήττητου επικρατώντας στο γήπεδο του Ελληνικού κέντρου των Γερμανών με 3-1, έχοντας όμως και μία απώλεια.
Μια πολύ αμφιλεγόμενη και γελοία απόφαση του διαιτητή που έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σιμόες και τον απέβαλε από τον αγώνα. Για ποιο λόγο; Επειδή ο παίκτης δεν έτρεχε γρήγορα κατά τη διάρκεια της αντικατάστασής του!
Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ έχασε πολλές ευκαιρίες, για ν' ανοίξει τελικά το σκορ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Νικολακάκο, ο Σιμόες με το κεφάλι βρήκε τον Άντριου που με νέα κεφαλιά έγραψε το 1-0. Λίγο αργότερα οι Γερμανοί δημιούργησαν την μοναδική ευκαιρία του ημιχρόνου και ισοφάρισαν σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ συνέχισε τις επιθέσεις της, αλλά και πάλι ήταν ανίκανη να τελειώσει τις ευκαιρίες της. «Πιστεύω ότι είχαμε 7-8 σουτ εκτός εστίας από πολύ μικρή απόσταση», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ. Η ΑΕΛ συνέχισε την επιθετική πίεση και το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο όταν ο Νας εξαπέλυσε κεραυνοβόλο σουτ και η μπάλα κατέληξε στο επάνω αριστερό μέρος της εστίας των φιλοξενουμένων, δίνοντας την πρωτοπορία στην ομάδα του με 2-1.

Η ΑΕΛ συνέχισε την αναζήτηση και επίτευξη και άλλων τμημάτων, αλλά η εμπλοκή του διαιτητή προκάλεσε ένα δράμα. Ο Μίλτον Γουγουλιάς ζήτησε αλλαγή με τον Παρκ να παίρνει τη θέση του Σιμόες ο οποίος έβγαινε από τον αγωνιστικό χώρο με ρυθμό τζόκινγκ. Ο διαιτητής του ζήτησε να αποχωρήσει ταχύτερα, ο παίκτης συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και δέχτηκε δεύτερη κίτρινη με αποτέλεσμα ν' αποβληθεί απ' τον αγώνα!!!
Ο προπονητής της ΑΕΛ ρώτησε τον διαιτητή για τον λόγο της κάρτας και η απάντηση που έλαβε ήταν ότι ο παίκτης δεν αποχωρούσε αρκετά γρήγορα!!
«Είναι προφανές ότι ο διαιτητής έκανε ότι μπορούσε να καθορίσει το αποτέλεσμα. Την επόμενη φορά θα μας δείξουν οι διαιτητές κόκκινες κάρτες επειδή τα μαλλιά μας είναι πολύ σκουρόχρωμα; Ο εκφοβισμός και η στόχευση της λίγκας έχει παραγίνει! Αναζητούμε τη νομική οδό με δικηγόρο», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ.
Η ΑΕΛ έστω και με δέκα παίκτες συνέχισε την επίθεση. Ο Νικολακάκος απέφυγε τους αμυντικούς και αφού νίκησε τον τερματοφύλακα έγραψε με σουτ το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο σφύριγμα της λήξης. Καθώς ο διαιτητής αποχωρούσε, οι οπαδοί τον προπηλάκιζαν και τον έφτυναν από την περίφραξη!

Μετά τον αγώνα, πολύ θυμωμένος και απογοητευμένος ο Μίλτον Γουγουλιάς δήλωσε:
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας που βρήκαν τον τρόπο για την αποψινή νίκη. Το έχω ξαναπεί ότι ΠΡΕΠΕΙ να τελειώνουμε τις ευκαιρίες μας. Όταν παίζουμε αυτά τα κλειστά παιχνίδια δίνουμε στους διαιτητές την ευκαιρία να καθορίσουν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού και αυτό έγινε απόψε. Ανησυχώ για τους τραυματίες και τους τιμωρημένους μας. Χρειαζόμαστε αυτούς τους παίκτες στην αρχική σύνθεση και όχι στον πάγκο. Είναι πραγματικά απλή η λύση. Τελειώνουμε τις ευκαιρίες μας και κανένας άλλος δεν μπορεί να καθορίσει το αποτέλεσμα πέρα από εμάς!
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας».

Επόμενος αγώνας για την ΑΕΛ, την προσεχή Τετάρτη, 20:30, γήπεδο Ελληνικού κέντρου, με αντίπαλο την Woodstock.

Μια πολύ ξεχωριστή ανακοίνωση. Η ΑΕΛ Καναδά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν' ανακοινώσει ότι ο μέσος της ομάδας Στιβ Βεργυρής ταξιδεύει στην Ελλάδα αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Βεργυρής θα βρίσκεται στη Λάρισα στις 2 Αυγούστου για να παρακολουθήσει την φιλική αναμέτρηση μεταξύ ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα στο AEL FC Arena, συνοδευόμενος από τον σύνδεσμο και πρεσβευτή της ΑΕΛ Καναδά κύριο Δημήτριο Κούρο. Ο παίκτης της ΑΕΛ Καναδά θα πραγματοποιήσει μια παρουσίαση στην ΑΕΛ στην Ελλάδα εκ μέρους των αδελφών τής ΑΕΛ Καναδά.
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ανυπομονώ γι' αυτή τη στιγμή. Ανυπομονώ να δω τους οπαδούς, την ομάδα της ΑΕΛ και τους διοικούντες», δήλωσε ο Βεργυρής.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top