Δύο πρώην παίκτες της ΑΕΛ, που έμεινε ελεύθεροι από τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Εργοτέλη, συμφώνησαν σε όλα με την ομάδα της Ρόδου, η οποία προχώρησε στην ανακοίνωση της μεταγραφής. Η Ρόδος στη Γ’ Εθνική είναι ο νέος σταθμός στην καριέρα του Φαμπρίτσιο Πότσι και του Σερτζίνιο.
Η ανακοίνωση για τον Πότσι έχει ως εξής:
«Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αμυντικό μέσο Φαμπρίτσιο Λιονέλ Πότσι. Ο ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1986 στην Αργεντινή. Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί στη Football League, καθώς και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, υπηρετώντας τον Αστέρα Ρεθύμνου, τον Πλατανιά, τη Λάρισα, τον ΑΟ Χανίων, τον Παναργειακό, τον Κισσαμικό και την περασμένη αγωνιστική περίοδο, τον Ολυμπιακό Βόλου.
Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει τον Φαμπρίτσιο Λιονέλ Πότσι στην ποδοσφαιρική οικογένεια του συλλόγου, ευχόμενη υγεία και πολλές επιτυχίες».

Η ανακοίνωση για τον Σερτζίνιο έχει ως εξής:
«Ο Α.Σ Ρόδος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Σέρτζιο Φελίπε Ντίαζ Ριμπέιρο. Ο “Σερτζίνιο” γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1985 στην Πορτογαλία, αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού μέσου και έχει σημαντικές παραστάσεις από τα Ελληνικά εθνικά πρωταθλήματα Την περασμένη αγωνιστική περίοδο βοήθησε στα μέγιστα τον Εργοτέλη να κερδίσει την άνοδο στην Football League, έχει φορέσει και την φανέλα του Πιερικού και Λεβαδειακού, της Λάρισας, της Λαμία, των Τρικάλων, ενώ πριν έρθει Ελλάδα έπαιξε ποδόσφαιρο στην Βουλγαρία (Πέντρας Ρούμπρας, Βίχρεν, Λοκομοντίβ Πλόβντιβ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας) καθώς και στην Ουκρανία (Μέταλλουργκ Ζαπορίζιε).
Η διοίκηση της Ρόδου καλωσορίζει τον “Σερτζίνιο” στην ποδοσφαιρική οικογένεια του συλλόγου, του εύχεται να είναι υγιείς, και να συνδέσει το όνομά του με μία επιτυχημένη χρονιά».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top