1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο Α.Ο. ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ανακοινώνουν την από κοινού ίδρυση σχολής ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας από 6 έως 14 ετών.
2. Πρόεδρος του Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ αναλαμβάνει ο κ. Αλέξης Κούγιας.
3. Αναπληρωτής Πρόεδρος και εκπρόσωπος στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λαρίσης αναλαμβάνει ο κ. Χρήστος Σκάρλος.
4. Γενικός Διευθυντής της σχολής ποδοσφαίρου αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα Πρόεδρος του Α.Ο. ΑΣΤΡΑΠΗΣ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ κ. Γιώργος Τσίντζος. Ο κ. Τσίντζος αναλαμβάνει και Γενικός Αρχηγός της ανδρικής ομάδας του Α.Ο. ΑΣΤΡΑΠΗΣ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
5. Επικεφαλής των προπονητών της σχολής ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΑΕΛ - Α.Ο. ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Καφφές.
6. Προπονητής της ανδρικής ομάδας  αναλαμβάνει ο κ. Βαγγέλης Μπερσίμης.

Την Παρασκευή 28/7/2017 και ώρα 14:00, ημεροχρονολογία κατά την οποία συμπληρώνονται 2 χρόνια από τότε που ο κ. Κούγιας με την εταιρεία Ανίκητο Άλογο ΙΚΕ αγόρασε τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΛ, στην αίθουσα τύπου του AEL FC ARENA, θα γίνει συνέντευξη τύπου και παρουσίαση όλου του πλάνου και των προοπτικών της σχολής ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΑΕΛ - Α.Ο. ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Την Παρασκευή στην κοινή συνέντευξη τύπου θα γνωστοποιηθεί ο χρόνος ενάρξεως των εγγραφών, τα γήπεδα και οι χώροι λειτουργίας της σχολής, ο χρόνος ενάρξεως των προπονήσεων και τα ονόματα των προπονητών που θα διδάξουν.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top