Επτά ΠΑΕ αναμένεται να πουν «όχι» στη μείωση των ομάδων στη Συνεδρίαση της Λίγκας που είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (24/7), κάτι που οδηγεί σε αδιέξοδο. Η Nova έχει ξεκαθαρίσει πως η μείωση των ομάδων σε 14 είναι αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση προκειμένου να προχωρήσει η συμφωνία, στην οποία θα έμπαινε και η ΕΡΤ.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» τουλάχιστον επτά «μικρομεσαίες» ΠΑΕ συνεχίζουν να είναι αρνητικές για την μείωση των ομάδων κι αυτές είναι οι: Παναιτωλικός, ΑΕΛ, Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακός, Κέρκυρα, Ξάνθη και Λαμία.

Για να περάσει η μείωση των ομάδων χρειάζεται η θετική ψήφος από τουλάχιστον 12 ομάδες κι αν τελικά τα δεδομένα δεν αλλάξουν σήμερα -στη μεσημεριανή συνάντηση των ΠΑΕ της Λίγκας- και υπογραφεί προκήρυξη για 16 ομάδες, τότε η Νova θα επιδιώξει να βάλει τέλος στην κεντρική διαχείριση.

Αυτή η εξέλιξη θα «πληγώσει» τις «μικρομεσαίες» ομάδες, σε αντίθεση με τους τέσσερις «μεγάλους» οι οποίοι θα μπορέσουν να βρουν κατά πάσα πιθανότητα μεγαλύτερα συμβόλαια.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top