Καμία απόφαση δεν πάρθηκε κατά τη διάρκεια του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας τη Δευτέρα (24/07) και το μόνο που συμφωνήθηκε είναι να τα ξαναπούν την Παρασκευή (28/07) για την προκήρυξη του Πρωταθλήματος. Εξαλλος ο Αλέξης Κούγιας μετά το Δ.Σ. της Super League. Επίθεση στους τέσσερις ισχυρούς της Super League εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας, υποστηρίζοντας ότι κοιτάζουν το όφελός τους και ότι το καλό του πρωταθλήματος.
"Η ΑΕΛ αποχωρεί εντελώς από τις συνεδριάσεις του ΔΣ της Super League. Είναι ο τρόπος να διαμαρτυρηθούμε γι' αυτά τα κωμικοτραγικά που συμβαίνουν. Για άλλη μια φορά, χωρίς κανέναν σπουδαίο λόγο, ανεβλήθη η προκήρυξη του πρωταθλήματος", διεμήνυσε ο διοικητικός ηγέτης των "βυσσινί".

"Οι τέσσερις μεγάλες ΠΑΕ, για τους δικούς τους λόγους, δεν ενδιαφέρονται για την πρόοδο του ποδοσφαίρου. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το οικονομικό κομμάτι του ποδοσφαίρου και δεν αντιλαμβάνονται ότι με τον τρόπο που σκέφτονται και ενεργούν, ουσιαστικά πριονίζουν και τα ίδια τους τα πόδια. Ό,τι εισηγούνται ή ό,τι αρνούνται να ψηφίσουν, έχει να κάνει με το ταμείο τους και όχι με ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Σε συνεργασία με το συνδρομητικό κανάλι, ουσιαστικά τορπιλίζουν κάθε υγιή προσπάθεια σε όποιον γνωρίζει τα προβλήματα του ποδοσφαίρου. Ολοι αυτοί οδηγούν το ποδόσφαιρο στο μηδέν".

"Δεν ισχύει για όλους τους ανθρώπους, αλλά για τις τέσσερις μεγάλες ΠΑΕ. Μιλάμε 3,5 ώρες και στο τέλος αρκεί η πρόταση ενός υποδούλου στην κυριολεξία σε απόψεις άλλων, για να τορπιλιστεί ό,τι έχουμε αποφασίσει. Αυτό γίνεται μήνες ολόκληρους τώρα".

"Δαπανήσαμε το καλοκαίρι μας για να βρισκόμαστε στα γραφεία του κυρίου Πανόπουλου για να αποφασίσουμε οι 12 για το ποδόσφαιρο. Αυτό το 'μέτωπο των 12' είναι κατά βούληση μέτωπο και δεν γίνεται τίποτα για την πρόοδο του ποδοσφαίρου. Δεν γίνεται τίποτα για την υγεία του ποδοσφαίρου".

"Για τους τέσσερις είναι πώς θα βγάλουν περισσότερα χρήματα, είναι ένα προσωπικό παιχνίδι ιδιοκτητών και πώς θα νικήσει ο ένας τον άλλον. Υπάρχουν υγιείς άνθρωποι, άνθρωποι με απόψεις όπως ο κύριος Κωστούλας, ο κύριος Σπανός... Διατυπώνει απόψεις και ο κύριος Χριστοβασίλης. Οι άλλοι έχουν την νοοτροπία του ραγιά".
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top