Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο παραμένει έκρυθμη, με την έναρξη του πρωταθλήματος να βρίσκεται στον «αέρα» και την ΕΠΟ να μην έχει ακόμη ανακοινώσει ημερομηνία για εκλογές.
Μέσα σε αυτό το κλίμα αβεβαιότητας, ο διευθυντής ομοσπονδιών της Ευρώπης στη FIFA, Μπιόρν Βασάλο, αναμένεται σήμερα να ανακοινώσει τη νέα σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, αλλά και τη σύνθεση της επιτροπής παρακολούθησης της ΕΠΟ. Στη νέα ΚΕΔ αναμένεται να συμμετέχει κι ένας ξένος αρχιδιαιτητής, ενώ εκτός απροόπτου θα παραμείνουν στις θέσεις τους οι κ.κ. Τριτσώνης και Κουκουλάκης, καθότι αφενός μεν δεσμεύονται με συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και αφετέρου θα ασχοληθούν με τη σύνταξη των πινάκων διαιτησίας ως γνωρίζοντες τους Έλληνες διαιτητές.
Όσον αφορά στην επιτροπή παρακολούθησης της ΕΠΟ, αναμένεται να είναι τριμελής και να απαρτίζεται με πρόσωπα από το εξωτερικό. Καθήκον της θα είναι να διασφαλίσει πως θα υπάρχει χρηστή διοίκηση, διαφάνεια και ακεραιότητα στην εφαρμογή των κανονισμών.
Ο κ. Βασάλο θα συναντηθεί, πιθανότατα την Τετάρτη, με τη Super League για να παρουσιάσει το video assistance referee με στόχο την εφαρμογή του στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και με τον υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη.
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top