Με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων και την επιτυχία της κατάκτησης της 4ης θέσης την πρώτη κιόλας χρονιά που η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ αγωνίστηκε στην Α΄ Εθνική  η Διοικούσα επιτροπή νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές της φετινής πορείας της ομάδας για την επιτυχία που όλοι μαζί κερδίσαμε.
Ευχαριστούμε τους:
ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΜΑΡΚΕΤ (Μέγα χορηγός)
Τους Χορηγούς: Τέντες TFT Φιλιππίδης, Cafe-bar ΟΞΥΓΟΝΟ, Ζαχαροπλαστείο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, το κατάστημα καλλυντικών Girls Beauty Stores, το κέντρο αισθητικής Sunkiss, την εταιρία γενικού εμπορίου Open Care, την Ταβέρνα Ελιξήριο και την εταιρία EXALCO.
Τους Υποστηρικτές: Γυμναστήριο Sprinterss, Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν.Λάρισας, Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν.Τρικάλων, την ταβέρνα Μπακαλόγατος, το Ουζερί ο Λούκουλος, το Φαρμακείο Χολέβας Δημήτριος
Το ιατρικό τιμ της ομάδας: Τον ορθοπεδικό χειρούργο κ. Παλαιοχωρλίδη Ηλία, τον καρδιολόγο κ. Πικρό Κώστα, τους φυσικοθεραπευτές Κώνσταντίνο Καραΐσκο και Γιώργο Ζαχαρή, τον ψυχολόγο κ. Κατσάρα Γιάννη, την διατροφολόγο κα Σταυράκη Μαρία και φυσικά τον Πρόεδρο του Σωματείου ορθοπεδικό χειρούργο Τσαγκάλη Αντώνιο όπως και τον ιατρό των αγώνων Στέλιο Αλβανό.
Ειδικό ευχαριστήριο στον Δήμο Λαρισαίων για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων Γ.Μητσιμπόνας για τις ανάγκες των προπονήσεων, την Διοίκηση αλλά και τους υπαλλήλους του ΕΑΚΛ για την συνεργασία τους όλη την χρονιά στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας και τέλος στους Εθελοντές Σαμαρείτες ναυαγοσώστες διασώστες για την βοήθειά τους στους αγώνες.
Θα πρέπει όμως να κάνουμε μια ειδική αναφορά στην τεράστια βοήθεια που προσέφερε στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας ο Βασίλης Ντριγκόγιας με την ευχή να τον έχουμε για πολλά χρόνια κοντά μας, γιατί τέτοιοι παράγοντες προάγουν και συντηρούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους και ελπίζουμε ότι και την νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα έχουμε δίπλα μας τους χορηγούς για να πετύχουμε τους υψηλότερους στόχους που έχουμε βάλει.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top