Η ΑΕΛ νίκησε με 2-1 την ομάδα του Ατρομήτου, στο AEL FC ARENA, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Παρότι ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 10 λεπτό με υποδειγματικό πλασέ του Αμπιόλα Ντάουντα, ο Ντέλετιτς με διπλή προσπάθεια ισοφάρισε στο 20 λεπτό, ενώ ο Κρίζμαν με προβολή από κοντά έκανε την ανατροπή στο 35 λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, είχαμε λίγες φάσεις και το σκορ έμεινε στο 2-1.
Οι φάσεις του αγώνα
Σουτ του Μανούσου για τον Ατρόμητο που δεν βρήκε στόχο στο 2 λεπτό
ΓΚΟΛ για τον Ατρόμητο στο 10 λεπτό με το Αμπιόλα Ντάουντα με υποδειγματικό πλασέ
Σουτ του Λαμπρόπουλου για την ΑΕΛ εκτός περιοχής, σώζει ο Μίρκοβιτς στο 14 λεπτό
ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ με το Ντελετις στο 20 λεπτό με διπλή προσπάθεια ισοφαρίζει
Ευκαιρία για την ΑΕΛ. Σέντρα του Ρέντζα, ο Λαμπρόπουλος προσπαθεί να κάνει το σουτ η μπάλα φθάνει στο Ναζλίδη που από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ στο 23 λεπτό.
Σουτ του Ντέλετιτς για την ΑΕΛ η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια στο 33 λεπτό
Η ΑΕΛ κάνει την ανατροπή στο 35 λεπτό. Ο Ρέντζας έκανε το σουτ απέκρουσε ο Μίρκοβιτς και στην επαναφορά ο Κρίζμαν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 35 λεπτό
Σουτ Πλατέλλα για Ατρόμητο ψηλά άουτ στο 42 λεπτό
Σουτ του Λαμπρόπουλου μπλοκάρει ο γκολκίπερ του Ατρομήτου στο 60 λεπτό
Δεν μπόρεσε από κοντά ο Λαμπρόπουλος να κάνει το σουτ στο 62 λεπτό μπλοκάρε ο γκολκίπερ του Ατρομήτου
Σουτ του Μενσά για τον Ατρόμητο σώζει με τα πόδια ο Μπόζοβιτς στο 84 λεπτό

Η αρχική ενδεκάδα της ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Ζίζιτς, Φάρκας, Γουάλας, Φατιόν Λαμπρρόπουλος, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Κρίζμαν και Ναζλίδης.

Έπαιξαν ακόμα για την ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Γκόλιας, Άλλα, Κοντόρ, Κουτσιανικούλης, Ντοντό, Περόνε, Γιαννιτσάνης και Καλύβας.

Η αρχική ενδεκάδα του Ατρομήτου: Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Καρασαλίδης, Χατζησαιας, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Μάντσον, Μανούσος, Βασιλακάκης, Πλατέλλας και Νταουντά.

Έπαιξαν ακόμα για τον Ατρόμητο: Θεοδωράκης, Κατράνης, Μενσά, Ζησόπουλος, Κυριακίδης, Λαζαρίδης, Τσατσόπουλος, Νάτσος, Μπαστακός, Αντόνιο, Βασιλείου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top