Αισιόδοξος για την πορεία της ΑΕΛ την επόμενη σεζόν εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος μιλώντας στο AEL Radio.
Αναλυτικά ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος:
Για το ξεκίνημα της προετοιμασίας: 
«Σε κάθε αρχή πρέπει να υπάρχει η αισιοδοξία πως τα πράγματα θα πρέπει να πάνε καλύτερα, αλλά οι κινήσεις της ομάδας δείχνουν πως έχουν γίνει προσεγμένες μεταγραφές και πως η ΑΕΛ θέλει να βαδίσει διαφορετικά σε σχέση με το παρελθόν. Θεωρώ πως η χρονιά θα είναι καλύτερη από την περσινή. Ας μην ξεχνάμε πως πέρυσι ήταν μία χρονιά προσαρμογής και φέτος οι στόχοι είναι υψηλότεροι. Θέλουμε να διεκδικήσουμε περισσότερα και η ομάδα να τερματίσει πιο ψηλά. Αυτό είναι κάτι εφικτό και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εμείς θα χρειαστούμε το κόσμο κοντά μας και εμείς να είμαστε υγιείς για να παλέψουμε».

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος που θα ήθελε: 
«Δεν έχει σημασία η κλήρωση. Καμία ομάδα δεν είναι φόβητρο. Κερδίσαμε τον Ολυμπιακό, ενώ με την ΑΕΚ είδατε πως χάσαμε, ή με την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό. Άρα δεν νομίζω ότι θα μας βοηθήσει η κλήρωση. Εμείς οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι και να ξεκινήσουμε δυνατά για να μπορούμε να βλέπουμε τη συνέχεια πιο αισιόδοξο. Αυτό όμως εξαρτάται από εμάς».

Για τον ανταγωνισμό στην ομάδα: 
«Η ομάδα έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές και ο ανταγωνισμός βελτιώνει κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι πολύ σημαντικό όποιος δουλεύει να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους. Η ομάδα είναι πάνω απ΄όλους. Οι παίκτες έρχονται και παρέρχονται η ομάδα είναι αυτή που μένει εδώ».

Για τους προσωπικούς του στόχους: 
«Έχω κάνει κι εγώ πολλά λάθη σε προσωπικό επίπεδο. Δεν μπορεί να φταίει πάντα κάποιος άλλος ή η καραμέλα του προπονητή. Ο καθένας ξέρει τις αδυναμίες του και όλοι είμαστε υποχρεωμένοι, όπως κι εγώ, να δουλέψουμε για να τα διορθώσουμε όλα αυτά. Έτσι θα μπορούμε να δώσουμε περισσότερα και στην ομάδα».

Για τους νεαρούς παίκτες στο ρόστερ: 
«Είναι ρίσκο, αλλά τα παιδιά αυτά δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από παίκτες που παίζουν στη Super League. Μπορούν να αποδείξουν πράγματα. Φέτος αρκετοί θα είναι καλύτεροι. Πιστεύω πως θα είμαστε η έκπληξη του πρωταθλήματος. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές με πολύ ταλέντο και υπάρχει καλή διάθεση. Είμαι αισιόδοξος πως φέτος θα πάμε καλύτερα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top