Τα Τρίκαλα που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Football League, θέλουν «πακέτο» στο ρόστερ τους δύο παίκτες της ΑΕΛ, με τη μορφή δανεισμού. Τα νέα ονόματα που πέφτουν στο... τραπέζι για την ενίσχυση των «κυανέρυθρων» είναι πολλά μεταξύ των οποίων, όπως αναφέρουν τα τρικαλινά μέσα, του Δημήτρη Καπού και του Γκέρντι Χοτζάλι. Μένει να φανεί εάν οι «βυσσινί» κάνουν δεκτό το αίτημα των «κυανέρυθρων». Δείτε αναλυτικά παρακάτω τα χαρακτηριστικά των παικτών...
Ο Δημήτρης Καπός γεννήθηκε στη Χίο στις 28 Αυγούστου 1993 και έχει αγωνίστει στο παρελθόν σε Οπούντιο Μαρτίνου, στη Γ' Εθνική, όπου και σημείωσε 7 γκολ σε 26 ματς. Τη σεζόν 2013-2014 έπαιξε στον Λεβαδειακό, ενώ από καλοκαίρι του 2015 ανήκει στο ρόστερ της ΑΕΛ.
Ο Γκέρντι Χοτζάλι γεννήθηκε στην Αλβανία στις 5 Νοεμβρίου 1996, αλλά έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα αφού ήρθε με τους γονείς του σε ηλικία 6 μηνών για μόνιμη εγκατάσταση. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από το Πρωτέα Αθηνών, έχει αγωνιστεί στην Παναχαϊκή, ενώ από το καλοκαίρι του 2015 ανήκει στην ΑΕΛ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top